Diverse

Ready, steady, go!

Denne sommer er ualmindelig hot, de fleste har nok allerede opdaget det. Vi oplever høje temperaturer og masser af solskinstimer hver dag, dette må siges at være ret usædvanligt for en dansk sommer.

Og måske på grund af det, føler jeg mig ekstra opladet af energi og får lyst til at få en blog. Idéerne vælter ind som aldrig før, så jeg tænker, hvorfor ikke lave en blog om alt det som inspirerer mig og dele det med andre kvinder, så måske også de bliver inspireret?

Og så vupti, med ét har jeg bestilt et domænenavn og oprettet et webhotel, oprettet en hjemmeside og sidder nu ved tasterne. Lige om lidt vil jeg bevæge mig ud, for at hente inspiration til det næste indlæg og jeg er allerde spændt på, hvilket hotte emne det bliver til. Indtil da må I nyde solen og nyde livet.

Sommer, sommer og sol. Havet og blæsten og duft af kaprifol.

Hotte sommerhilsner til jer og på snarlig gensyn.

Kærligst Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »