OTHER THINGS

Plisseret nederdel med sving i til hverdag og fest

En plisseret nederdel kan være kilden til meget glæde. Der sker noget særligt med ens selvbefindende, når man har en plisseret nederdel på, det kan jeg nemlig bekræfte, idet jeg har oplevet dette for nyligt.

Da jeg var en lille pige og ligesom mange andre små piger gik i børnehave, fik jeg en dag den sødeste mørkeblå plisseret nederdel. Jeg var ellevild med den, for når man snurrede rundt med den på, syntes jeg, at den forvandlede sig til en åben paraply, så jeg snurrede rundt og rundt, og det var en herlig leg. Nogle af mine veninder havde også plisserede nederdele, så vi legede sammen snurrelegen og hvinede i denne forbindelse af ægte lykke.

Nu som voksne faldt jeg pladask for en vidunderlig plisseret nederdel og glæden ved at have sådan en nederdel på, er lige så stor som dengang, jeg var en lille pige. Når jeg åbner mit skab om morgenen og min smukke nederdel smiler og inviterer mig til at blive luftet i selskab med den, tager jeg selvfølgelig imod dens invitation med åbne arme. På forhånd kan jeg regne ud, at sammen får vi endnu en uforglemmelig dag fyldt med mange gode oplevelser, idet der er rigtig god sving i min nederdel.

Sådan blev det også denne gang, vi tog i parken for at nyde naturens skønhed og lade op, vi spadserede på broen som befinder sig i parkens hjerte, optog film, for senere at beundre dejlige sæbebobler på Strøget sammen med andre børn, vi fik en uforglemmelig magisk sommerdag.

I selskab med min plisserede nederdel aktiveres helt naturligt mit indre barn, hvilket fører til, at jeg åbner op for magiske oplevelser, tillader mig at være i nuet, opleve med hele mit væsen og ser på alt omkring mig med barnets nysgerrighed som om det var første gang.

Har du også gode oplevelser med din plisserede nederdel, hører jeg gerne om dem, gode oplevelser er til for at blive delt, det er i mit motto. Har du endnu ikke en plisseret nederdel, så håber jeg, at dette indlæg kan inspirere dig til at få én og ligesom jeg få mange gode oplevelser ud af det.

Jeg ønsker dig mange magiske og uforglemmelige sommerdage.

Kærligst

Zophia

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »