OTHER THINGS

Slow living – fordi vi fortjener det bedste

Som kvinde synes jeg, at alle kvinder fortjener kun de smukkeste ting og skønneste oplevelser. Når jeg af og til giver mig selv lov til en langsom hverdag og i denne forbindelse slentrer uden planlægning på må og få gennem gaderne og stræderne i min by, gør jeg det, fordi det føles godt. Jeg giver mig selv tid til at standse op ved alt det som tiltaler mig, jeg suger indtrykkene til mig og lader min sjæl blive fyldt op med god energi, det er det bedste jeg ved.

Når vi hvirvles ind i en livsstil, hvor vi til dagligt kører i fjerde gear, ser vi knap nok, hvad vi passerer, det går så stærkt, vi bevæger os blot fra et punkt til et andet og vi er hele tiden på farten uden at standse op. Langsom livsstil handler derimod om at give sig selv tid, standse op, fordybe sig, gå ind i nydelsen og opleve livet uden hastværk.

Langsom livsstil appellerer til mig, min natur er kompatibel med filosofien bag denne, idet jeg ikke har brug for at stresse – det er der selvfølgelig ingen der har. Mit liv næres derimod af skønne oplevelser, så jeg vælger dem helt bevidst til og så ofte som det er muligt.

Det som giver mig mening og glæde er alle de øjeblikke, hvor jeg f.eks. opdager nye detaljer ved bygninger jeg passerer på gaden eller synet af smukke blomster i byens haver og parker, de får mig altid til at standse op og beundre dem. Glæden ved at se en smuk blomst og dufte til den er stor, for mig er det et must at standse op ved blomsterne og nyde deres skønhed.

Om sommeren er det både kølende og sjovt at afsætte et øjeblik til et af byens springvand og lade de små kolde vanddråber falde på ens solvarme hud.

At lege turist i sin egen by er en fantastisk måde at fordybe sig og opleve alt det som byen har at byde på. Min vej går ofte forbi Kongens Have, hvor jeg har mulighed for at lade op og nyde naturen, samt betragte de mange turister, der besøger haven. På en måde er det en meget afslappende beskæftigelse at iagttage andre mennesker, det gør jeg derfor ret ofte.

En sløv dag i et langsomt tempo har alle mennesker brug for, hvis ikke hver eneste dag, så i hvert fald af og til, jeg kan nemlig varmt anbefalde det.

Som altid er jeg nysgerrig på om andre også dyrker den bevidste langsomme livsstil, skriv gerne en kommentar, det vil jeg sætte pris på.

Blomstrende sommerhilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »