OTHER THINGS

Ohøj til klassisk & maritimt look inspireret af udenlandske vindpust

Den tidsløse maritime mode vender tilbage hver eneste sommer, vi ser den i gadebillet gang på gang. Stilen er inspireret af sømandsuniformer, vi forbinder den med havet, solen og sommeren. Stilens klassiske udtryk passer fint til alle og dens elementer kan let kombineres på kryds og tværs.

De fleste har sikkert i deres familiealbum et billede af deres forfædre som børn iført et sæt tøj inspireret af sømandsuniformer med den typiske sømandskrave som blikfang. Stilen har mange årtier på bagen og er karakteriseret ved de blå-hvide striber og man pifter den gerne op med et par røde sko eller en rød taske i dag, for at give den lidt kontrast og gøre den endu mere spændende.

Inden jeg tager hjemmefra ved jeg ikke, at dagens tema bliver maritimt. Først skal jeg have styr på mit lange havfruehår, da jeg kan se på træet udenfor vinduet, at det blæser en del i dag. Det er meget varmt igen, så jeg ifører mig min luftige stropløse boho kjole, den har jeg haft i flere år og er meget glad for den. Så bevæger jeg mig mod Nyhavn, hvor nye eventyr venter.

 

På vejen skal jeg lige tjekke den hyggelige Thorupstrandkutter ved Inderhavnsbroen, hvor der serveres friske fiskeretter, deres menu ser lokkende ud, jeg kender stedet og har spist der før, deres mad er udmærket.

De kulørte huse i Nyhavn kalder dog på mig, jeg tager nogle billeder af dem, et af dem udvælger jeg til min blog, de gamle huse er så smukke, især i sommersolen.

Jeg slentrer forbi mange turister, der er altid mange mennesker i Nyhavn, jeg beundrer nogle af de smukke sejlbåde, de vækker en længsel hos de fleste mennesker mod at komme ud at sejle og opleve nye eventyr.

På Strøget ved Storkespringvandet ser jeg en gruppe turister fra Kina, de er allesammen meget velklædte og har en skøn glad energi. Først lægger jeg mærke til kvinden i maxi kjolen med den hvide paraply, hun ser bedårende ud. De andre kvinder har solhatte på, hele gruppen hygger sig gevaldigt.

I det øjeblik tænker jeg, at det kunne være sjovt at tage et gruppebillede af dem, men så sker det uventede, de stiller sig nemlig alle op på en lige række for at blive fotograferet af deres guide, så jeg snupper også et billede af dem.

Mens jeg fotograferer dem opdager jeg kvinden med den stribede kjole, det maritime look klæder hende virkelig fint. Hun er min muse i dette indlæg og det er hendes look, dagens collage er inspireret af.

Til min egen kjole mangler jeg faktisk en passende taske, og derfor overvejer jeg den røde taske fra dagens collage, jeg synes, den vil passe fint og live kjolen lidt op.

1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER 10 HER 11 HER 12 HER 

Som altid hører jeg gerne fra dig, hvad du synes om dagens tema, om det maritime look appellerer til dig, om du allerede dyrker denne stil eller overvejer at gøre det.

Sommerhilsen

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »