OTHER THINGS

Viva la Pink – fordi lyserød ikke kun er til små piger

Det er ikke nogen hemmelighed, at pink i alle sine mange nuancer hører til en af mine yndlingsfarver. Lyserød forbindes med feminitet, glæde, munterhed og venlighed. Lyserødt tøj findes i mange kvinders klædeskabe, det er virkelig dejligt, da farven muntrer op i sine omgivelser og tilføjer skønne blide vibes. Mange kvinder i alle aldre kan bære denne skønne farve med fordel, og mange gør det også på smukkeste vis.

Men først tager jeg ud i naturen, for at fylde mig med dens skønhed. I Botanisk Have er der altid noget dejligt at kikke på, sådan er det også i dag. Smukke åkander mangler heldigvis ikke vand i denne tørke, mens andre blomster bliver kunstigt vandet, for at klare sig. Vi er heldige at have sådan en smuk grøn oase midt inde i byen.

Opladet med gode vibes fortsætter jeg dagens inspirations tur i en butik for at købe en ny foundation, jeg kan ved samme lejlighed ikke lade være med at kaste et meget laaangt blik på hylden med de smukkeste, mest feminine parfumeflakoner.

Flakkonerne er pyntet med de fineste lyserøde sløjfer, der understreger, at her er der noget for den sensuelle kvinde, der virkelig tør bruge en super feminin og forførende duft. Deres udseende, samt selve duftene udstråler en enorm livsglæde, de er virkelig opmuntrende at se på, og ikke mindst at dufte til. Der er meget glamour over hele serien og jeg har lidt svært ved at slippe dem, så jeg snupper dem i det mindste til min collage, jeg kan simpelthen ikke lade være.

Lige så snart jeg kommer ud af butikken støder jeg på den første kvinde iført en fin blomstret lyserød nederdel. De smukke blomster på nederdelen minder om et stykke blomstereng som har forvildet sig ind i gadebilledet, den spreder sådan en dejlig energi.

Og selvfølgelig møder jeg flere kvinder på gaden som tydeligvis er lige så begejstrede for det ultra feminine, lyserøde univers. Smukke lyserøde kjoler og nederdele dukker op alle vegne næsten ud af den blå luft, de bæres stolt af deres ejerinder, flot ser det ud.

Et smut i en anden butik byder på et prinsesseværdigt syn, nemlig den fineste antikke sofa pyntet med bløde velourpuder med en rosa farve på væggen bagved. Nu er jeg helt sikker på, at dagens tema er gået i retningen af pink og lyserøde nuancer, åh ja, sukker jeg, kunne det blive bedre?

Denne gang leger jeg med et MOODBOARD over alt det smukke og dejlige, jeg har oplevet, det er sjovt at lave og vil minde mig om, hvad jeg har set i løbet af dagen.

Kærlige lyserødehilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »