OTHER THINGS

Fint skal det være

Sommerkjoler er til for at blive brugt, de keder sig i skabet og der er ingen grund til at spare på dem, tøj er til for at blive brugt, det har godt af at blive luftet.

Min lilla sommerkjole trænger til at blive luftet, jeg tager den derfor ud af skabet, i dag må det blive dens tur til at komme ud på eventyr sammen med mig. Mit trofaste kamera tager jeg selvfølgelig også med, mine oplevelser skal dokumenteres med billeder på bloggen.

Som altid ved jeg ikke, hvad det bliver til, jeg følger blot min intuition og takket være den havner jeg på første sal hos Royal Copenhagen.

Det er et meget smukt sted at opleve, alting ser meget fint ud her. I de rum som vender mod Amagertorv er stemningen så god, at jeg kunne sagtens flytte ind og udsigten fra vinduerne er heller  ikke at klage over.

I det første rum bydes jeg af et fint dækket bord, man føler sig velkommen her. På bordet står dejlige blomster i en rund gennemsigtig blomstervase, jeg får lyst til at sætte mig ned på en af stolene og lege gæst her.

Ved væggene står glasmontre, de rummer en smuk udstilling af den fineste porcelæn fra serien Flora Danica, det er virkelig en fryd for øjet. Flora Danica er den mest eksklusive porcelæn som Royal Copenhagen kan tilbyde, den er så smuk og udsøgt, at man ikke kan lade være med at beundre den. Det kunne være skønt at få mulighed for at nyde maden serveret fra Flora Danicas porcelæn, hvem ved måske en dag.

I rummet ved siden af bliver jeg helt betaget af den store krystallysekrone, krystalprismerne glimter så fint i lyset og så er der også det dejlige stukloft, det hele ser meget fornemt ud og falder i min smag.

Alt bliver fotograferet og jeg kan ikke lade være med at stille mig op foran spejlet med den hvide ramme og skyde et billede af mig selv, nu da muligheden byder sig. Alt er så smukt her, den tidsløse elegance udstråler en dejlig ro og balance, stedet er værd at besøge, når man befinder sig i nabolaget.

Når jeg går derfra er jeg fyldt med masser af inspiration. 

De fineste porcelænshilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »