OTHER THINGS

Lys og luftig sommerkjole til en dejlig dag i byen eller en udflugt til stranden

En sommerkjole som egner sig til flere formål er et must at have. Især kjoler med smukke broderier eller ultra feminine flæser kan få vores hjerter til at slå et ekstra slag af begejstring. Romantiske lyse kjoler kan styles så de både egner sig til en slentretur i byen og en udflugt til stranden.

Min lyse kjole er super luftig og har en dejlig flæse forneden. Jeg kan bruge den samme med sandaler eller et par behagelige espadrilles. Den passer rigtig godt sammen med en lækker stråhat- og taske, men den går også meget fint med en almindelig skuldertaske.

Iført min dejlige kjole slentrer jeg i byens gader, beundrer gamle bygninger, ser på børn lege ubekymret på legepladsen og på lyset som danser mellem bladene på de høje træer rundt omkring. De små skønne øjeblikke er de bedste og min kjole gør, at jeg får lyst til at danse, men det gør jeg heldigvis ikke.

Når jeg ikke gider byen mere tager jeg til stranden. På stranden får jeg lyst til at blive fotograferet sammen med en måge, den synes dog, at det er en dårlig idé, det er så ok med mig, jeg kan jo altid lege lidt med et billedredigeringsprogram og lave et fælles portræt, det ved den selvfølgelig ikke noget om.

En ensom damecykel venter på sin ejerinde, mens hun hygger sig og slikker sol. Himmelen er blå, strandgræsset svajer i vinden, det er varmt og dejligt at gå ved strandkanten og kikke på de små bølger, der bevæger sig frem og tilbage. I baggrunden kører de store vindmøller, de er med til at fuldende det smukke billede jeg tager med mit kamera. Det er ren idyl, der skal foreviges.

Iført min lyse kjole på en smuk solskinsdag føler jeg mig helt æterisk, det er virkelig en fryd at have den på, vi passer godt sammen, synes jeg.

Varme sommerhilsner.

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »