OTHER THINGS

Strålende solsikkegule kjoler – et sikkert boost til humøret

Gul farve var allerede at spore i modebilledet sidste år og denne sommersæson fortsætter tendensen. Flere gange har jeg stødt på smukke gule kjoler i nuancer fra den lyseste gul, til solsikkegul og sennepsgul. Gul formår at løfte vores humør, og giver os et energi boost, når vi har brug for det.

Denne gang tog jeg forbi Illums Bolighus, der er kendt for at forhandle de fineste designermøbler og udstyr til hjemmet af højeste kvalitet. Derudover findes her mange andre forskellige skønne varer, blandt dem et fint udvalg af dametøj, hudplejeprodukter og kosmetik.

Illums Bolighus er stedet som emmer af en dejlig stemning, her er der meget pænt og indretningen af varehuset er godt gennemtænkt, den er meget gennemført, så man føler sig godt tilpas som kunde og får lyst til at bruge sin tid på at gå rundt og opdage den ene skønne vare efter den anden.

Fordi jeg godt kan lide at opholde mig lækre steder, giver jeg mig selv god tid til at undersøge, hvad der findes af spændende ting og sager på hylderne inden jeg bevæger mig videre til afdelingen med dametøj.

Og det er som altid afdelingen med dametøj som jeg afsætter mest tid i, og især den gule kjole fanger mit blik, den hænger på bøjlen ved siden af andre gule kjoler og stråler som solen. Jeg bliver selvfølgelig nødt til at undersøge den nærmere.

Lige nu afholder mange steder sæsonudsalg, så det er et godt tidspunkt at forsyne sig med en drømmekjole eller andet som står på ens ønskeliste.

Det er dog ikke den første gule kjole jeg viser opmærksomhed denne sommer, jeg har allerede flirtet med andre, så den gule farve har for tiden stor tiltrækningskraft på mig, kan jeg konstatere.

Og når jeg nu igen befinder mig lige ved siden af Royal Copenhagen smutter jeg selvfølgelig derind på vejen videre fra Illums Bolighus.

Og hvad ser jeg stående der på bordet lige foran indgangen? Jeps, en smuk buket med de skøneste solsikker, den gule farver kalder virkelig på mig i dag.

Skriv gerne en kommentar om dit forhold til gul, om du har eller har haft tøj i denne farve.

Strålende gule hilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »