Books,  OTHER THINGS

Hvordan ser den bedste udgave af dig ud?

I det forrige indlæg læste vi om vintageinspirerede kjoler med sort/hvidt mønster, vi fortsætter med vintageinspirerede kjoler også i dette indlæg, men denne gang er der flere farver at vælge imellem, samt ser vi på et smukt og anderledes festoutfit, der henter inspiration i Østens traditionelle kimono.

Lignender bluser:  bluse 1  bluse 2  bluse 3

I sidste indlæg nævnte jeg Pia Storms bog “Vintage – Sådan får du modehistorie, magi og mening i din garderobe”. Jeg er blevet meget begejstret for denne skønne bog med masser af inspiration og mange smukke farverige illustrationer. Noget er det bedste er Pia Storms moderegler, de tre første siger, at: 1. Der er ingen regler. 2. Der stadig ingen regler. 3. Ret ryggen. Det gør mere for din krop og din udstråling, end det dyreste tøj nogensinde vil kunne.

Sikke nogle gode råd! Jeg er helt vild med dem, for med disse råd i baghovedet har vi mulighed for, virkelig at udfolde os kreativt, når vi leger med moden. Det at klæde sig på burde i min optik være forbundet med noget sjovt og dejligt, mens alt for mange regler hæmmer os i at udtrykke vores individualitet via moden.

Jeg beundrer Pias smukke farverige vintagekjoler, sikke en fryd for øjet at kunne se, så mange dejlige farver og skønne mønstre. Det er tydeligt, at Pia virkelig har fundet sin helt unikke tøjstil, de smukke vintageoutfits klæder hende perfekt. I bogen deler forfatteren ud af mange gode tips til, hvordan en tilsvarende stil kan skabes, og hvor det er muligt at finde vintagetøj og accessories. Det er en magisk verden vi får mulighed for at opleve og fordybe sig i, den er fuld af historie og mange smukke genstande med sjæl.

Her bliver vi også inspireret til, hvordan en vintagekimono kan blive brugt som et smukt festoutfit, hvilket er en vældig god idé, ikke mindst, fordi kimonoer er meget in for tiden, jeg har set mange af dem i gadebilledet denne sommer.

Pias vintageverden er dragende og meget interessant, så meget, at jeg får lyst til at begive mig til vintagebutikker på skattejagt efter smukt vintagetøj og smykker. Min egen vintage brochesamling er begyndt ved, at jeg fik nogle brocher og nu hver gang jeg ser en flot broche på et loppemarked, får jeg lyst til at købe den til min egen kollektion, så ligesom Pia har jeg også interesse for vintage accesories.

Min egen brochesamling

Til dagens collage har jeg valgt nogle skønne kjoler, dog i lidt mere afdæmpede farver end Pias vintagekjoler, da disse også gerne skal fungere på arbejdet, men kan selvfølgelig bruges som man lyster, hvis vi vel at mærke følger Pias dejlige råd om at “der er ingen regler”. Til kjolerne har vi sko i matchende farver, især de korte støvler med de sølvfarvede detaljer fanger blikket, de er skræddersyet til kvinder, der har stor passion for anderledes sko.

1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER

Til fest kan vi prøve noget nyt i form af en vidunderlig kimono ligesom Pias kimono og style den med de smukke og elegante sko, samt den vidunderlig blomstrede taske med en guldkæderem, dette burde være nok til at modtage mange dejlige komplimenter til festen for et smukt og anderledes outfit.

1 HER 2 HER 3 HER 4 HER

Det var alt for denne gang, jeg håber, at du er blevet inspireret og siger blot på gensyn.

Kærlige vintage hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »