OTHER THINGS

Leopards and tigers and elephants, oh my!

For ikke så længe siden har jeg skrevet, at vi skulle passe på leoparden, fordi den er kommet til byen. Og nu har vi fået levende beviser på, at den er flyttet ind i Kongens Have sammen med sin familie:-)

Ikke nok med det, har Kongens Have også fået en anden beboer, nemlig en kæmpe elefant, som lader til at være temmelig godmodig og omgængelig til stor glæde for såvel de besøgende børn og det voksne publikum.

Haven iklæder sig langsomt de smukkeste gyldne efterårsfarver, den grønne saftige farve bliver mere og mere gylden og varm, træerne taber de gyldne blade og i luften hænger den karakteristiske duft af efterår, forvandlingen sker i naturens eget tempo, jeg betragter den med stor beundring, det er så smukt.

Alle årstider er smukke på sin vis, men efteråret bringer nostalgien med sig, vi tager langsomt afsked med alle de gode oplevelser sommeren har givet os og nyder de blide efterårssolstråler.

En afslappende gåtur i den smukke have giver et tiltrængt afbræk i dagens vanlige rutiner, det smukke solskinsvejr skal nydes, der er så meget at være taknemlig for – jeg er taknemlig.

Et par billeder skyder jeg mens jeg langsomt slentrer gennem haven og indånder dens lugt og suger til mig dens atmosfære.

Haven er et velbesøgt sted, de fleste som kommer her er turister, der er på gennemrejse, de har ikke meget tid, de skal hurtigt fotografere og så skynder de sig til den næste af byens mange attraktioner.

Jeg har tiden og kommer her ofte, og kan derfor se, hvordan haven forvandler sig, når årstiderne skifter. Det giver mig et helt andet forhold til den og min oplevelsen af den.

1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 

Dagens collage er inspireret af eksotiske dyreprint, vi har her tre spændende t-shirts som kan styles med et par afslappende jeans eller mere klassiske bukser i en mørk farve, en skjorte som vil passe til både jeans og f.eks. en brun nederdel, samt et par lækre korte støvler med slangeskindsprint. Den søde træ elefant er selvfølgelig designet af Kaj Bojesen og den vil gerne med i collagen:-)

Jeg håber du har det godt og ligesom jeg afsætter lidt tid til at nyde naturen og følge med i dens forvandling.

Kærlige hilsner

Zophia

 

Follow on Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »