Books,  OTHER THINGS

Livet er det dejligste eventyr – “hyggesnak” med H. C. Andersen:-)

Ved hjælp af et enkelt trylleslag lander jeg i mit nyeste outfit hos den berømte H. C. Andersen. Hans vigtige bidrag til verdenslitteraturen værdsættes af mange, såvel af børn som af voksne. Vi kender mange af hans fortællinger, de handler om ting, som angår mange mennesker, og derfor har de et præg af universalitet over sig.

Til dagens lejlighed har jeg iført mig en meget flot hvid bomuldsbluse og blomstrede bukser, som står pænt til H. C. Andersens irgrønne outfit. I mit outfit føler jeg mig lidt som en hvid svane, der sidder på en smuk blomstereng. Lige ved siden af os befinder der sig en stor åben bog med fortællingen om “Den grimme ælling”, så jeg tænker, at det må være et godt udgangspunkt til vores hyggesnak.

Hr. Andersen, Deres fortælling om “Den grimme ælling” er blevet offentliggjort den 11. november 1843, der er løbet meget vand under broen siden da, den er i dag kendt overalt i verden, den er blevet oversat til mange sprog og de fleste har stiftet bekendtskab med den allerede som børn, det har jeg i hvert fald. Kunne De kort fortælle, hvad den handler om?”, siger jeg.

“Tja, kort sagt handler fortællingen om selve livet, om hvordan det er at være anderledes end andre og på grund af det blive mobbet og udstødt og udvikle et lavt selvværd. Men den handler også om, at det er muligt at overvinde alle strabadserne, løfte sig og udvikle sig til en smuk skabning med et godt selvværd, det er hvad fortællingen handler om i sin essens.”, svarer H. C. Andersen.

Det er et tema som mange kan identificere sig med, når vi læser fortællingen, vi får medfølelse med den grimme ælling og glædes over dens vidunderlige forvandling.

Da min venindes datter skulle døbes forærede jeg hende netop en skøn samling af H. C. Andersens fortællinger, nu er der gået mange år, hun er allerede blevet konfirmeret og forhåbentligt bruger disse kloge budskaber, der bliver formidlet gennem fortællingerne i bogen i sit eget liv.

Livet er sandeligt et dejligt eventyr og min egen rejse går her og nu til dagens collage, som bl.a. er inspireret af mit outfit, samt min “hyggesamtale” med H. C. Andersen.

Jeg har valgt en flot hvid bomuldbluse og gule bukser med et lækkert efterårsprint, dette outfit minder meget om mit eget. Dertil en lækker navyblå uldjakke med skønne detaljer, samt et par korte cognacbrune støvler og en praktisk læderrygsæk i et vintage look. Denne gang er jeg også faldet over et eventyrligt silketørklæde med blomstret print som skulle med, samt selvfølgelig en samling af tolv af H. C. Andersens mest kendte eventyr, hvor “Den grimme ælling” er et af dem.

Det var så det for denne gang, jeg håber du har det hyggeligt.

Kærlige eventyrlige hilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »