OTHER THINGS

Naturterapi – det perfekte middel mod uafklarede spørgsmål

Zophia fyldte to måneder i går, bloggen er stadigvæk meget ny og som et spædbarn kræver den masser af opmærksomhed og kærlig pleje, men det går fremad og jeg er godt tilfreds med den. Denne blog er dog ikke min første, jeg har allerede haft en blog før som jeg af forskellige årsager (mest tekniske) gik væk fra for nogle år tilbage.

I år fik jeg igen lyst til at blogge og da der hos mig ikke er langt fra tanke til handling, er jeg blevet blogger på ny. Min første blog handlede om noget helt andet end denne blog gør, den handlede nemlig om de mere åndelige emner, som jeg har stor passion for.

Det er således min natur at grave ned under overfladen, søge svar på mange af livets spørgsmål og fordybe mig i en verden, som er skjult for de fysiske sanser. Så i går mærkede jeg en indre uro i mig, der var noget som ville markere sig og have min opmærksomhed. Af erfaring ved jeg, at når det sker, er det en god idé at lytte indad og det gjorde jeg så. Jeg mærkede godt efter og budskabet var at gå ud i naturen, tage kameraet med og lytte godt efter til min indre stemme.

Mens jeg gik modtog jeg fra mit indre mange idéer vedrørende min blog og den retning den skal bevæge sig i. Jeg vil ikke sige, at jeg er blevet specielt overrasket over det som jeg modtog, da jeg inderst inde godt vidste, at der ikke ville gå særlig lang tid før jeg igen fik lyst til at berøre de mere dybe og endda skjulte sider af livet i min nye blog, det var kun spørgsmål om tid.

De nye idéer for bloggen kom til mig mens jeg opholdte mig ude i naturen, det er noget som ofte sker for mig, når jeg mangler afklaring på noget i mit liv. Når jeg bevæger mig ude i naturen, får jeg rigtig god kontakt med mig selv og svar på ubesvarede spørgsmål dukker op ligesom idéer og løsninger på de udfordringer jeg møder på min vej. Jeg tror, at det som der sker er, at mit indre energetiske kredsløb bliver renset og løftet af naturens positive virkning, og dermed bliver det lettere for mig at kommunikere med mig selv på dybere planer.

Naturen har i sig selv en healende og beroligende virkning på vores nervesystem, hvilket er utroligt gavnligt, når man lever i en støjende by og konstant er omgivet af tusindvis af forskellige indtryk. Når vi kommer ud i naturen under åben himmel slapper vores overspændte nervesystem af og dette muliggør en meget bedre kommunikation med os selv og den del af os, som ikke kan opfattes af de fysiske sanser.

Summa summarum har mine indre oplevelser i går givet mig en vision for bloggens fremtidige indhold, hvilket bliver en blanding af forskellige ting, det er jeg meget glad for, da mit væsen får mulighed for at udfolde sig mere og dermed dele ud af endnu mere til gavn for mig selv og selvfølgelig bloggens læsere.

Kærlige hilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »