OTHER THINGS

Alletiders dag i naturens grønne skød

Lige så snart solen titter frem er jeg ude i naturen, yndlingsstederne skal besøges igen, de indre batterier skal oplades, lungerne fyldes med frisk luft – det er mig i en nøddeskal.

Ligesom mange andre mennesker som bor i byen, bor også jeg i en ganske almindelig lejlighed. Min verden inden for alle de fire vægge er helt almindelig, jeg har indrettet mig med de ting som appellerer til mig og er sådan set meget tilfreds, men der mangler alligevel noget.

Ofte når jeg går tur i naturen drømmer jeg om at have min egen have, bare en lille plet på jorden et eller andet sted tæt på min bolig, hvor jeg vil kunne udleve mine skjulte drømme og længsler om at skabe en hyggelig have med friske urter, grøntsager, bær og blomster.

Meget levende kan jeg forestille mig, hvordan denne have skal se ud med et hyggeligt lille hus, en terrasse med træmøbler og et æbletræ, jeg kan se det hele for mig og endda mærke atmosfæren omkring den.

Drømmen om et lille kolonihavehus

Så når jeg har mulighed for det, går jeg forbi større eller mindre haver for at hente mere inspiration til min drømmehave. Det bedste sted jeg ved er Botanisk Have med den dejlige sø i midten og de tusindvis af forskellige planter, der gror der. Denne have bliver passet af professionelle gartnere, den fremstår altid veltrimmet og yderst præsentabel, jeg kender den efterhånden som min egen bukselomme.

Men så er der også de hyggelige kolonihaver i mit nabolag, der kommer jeg også om sommeren for at drømme om min egen lille have. Det hænder, at jeg af og til falder i snak med nogen som er den heldig ejer af sådan en have og det hænder også, at jeg får nogle krydreurter med hjem.

Hvem mon bor i dette hus?
Dette hus ser også meget hyggeligt ud

Disse dejlige kolonihaver passes omhyggeligt af deres ejere, der bliver nusset ved haverne i hele sommersæsonen indtil der lukkes for vandet den 1. oktober, hvor haverne får lov til at gå i vinterhi. Tja, måske en dag bliver også jeg en heldig ejer af en lille have, men indtil da vil jeg fortsætte med at drømme og lave dagens collage.

Jeg ønsker dig en rigtig hyggelig dag.

Kærlige hilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »