OTHER THINGS

Grønne skønheds- og hudplejeprodukter hitter som aldrig før

Flere og flere efterspørger grønne og naturlige skønheds- og hudplejeprodukter, samt mere helsekost i butikkerne. Den stigende efterspørgsel har nu resulteret i, at Matas i september har åbnet nye grønne butikker under navnet Matas Natur, som netop tilgodeser den voksende efterspørgsel efter produkter med grøn profil.

Forleden kom jeg forbi Matas Natur på Strøget i København og kunne ikke lade være at gå ind i den nye butik for at tjekke dens indretning og vareudbud. Butikkens flotte grønne facade er holdt i en helt anden stil og farver end de vanlige butikker, den appellerer virkelig til min egen æstetiske sans. Her fornemmes allerede ved indgangen, at det er et nyt Matas-koncept, der er kommet i spil, signalet om den grønne profil er ikke til at overse.

I butikken kunne jeg meget hurtigt finde mange af de produkter som jeg i forvejen bruger  og er meget tilfreds med netop på grund af deres lækre grønne profil. Jeg er meget glad for den serie som hedder “Matas Natur”, allerede fire produkter fra denne serie er blevet til mine yndlingsprodukter. Det ene af dem er en øjencreme som jeg nævnte i et tidligere indlæg, udover den er jeg også rigtig glad for bodylotionen, fugtmasken, samt håndcremen, som jeg bruger meget flittigt. Denne serie har stjålet mit hjerte, fordi den er fri for parfume, farvestoffer, planteekstrakter og andre allergifremkaldende stoffer, parabener, samt hormonforstyrrende- og miljøbelastende stoffer.

Forbrugerrådet Tænk Kemi har udviklet Kemiluppen som er en app, hvor det er muligt at tjekke sin kosmetik og plejeprodukter for farligt indhold. De produkter som jeg her nævner tilhører kategori “A” ifølge Kemiluppen, hvilket netop betyder, at de er helt frie for de uønskede stoffer. Og fordi de også fungerer meget fint til min sarte hud, så kan jeg anbefale dem med en god samvittighed.

Derudover fandt jeg i butikken mange flere lækkerier såsom økologisk Pukka te, bambus tandbørster og de cremeskygger, som jeg bruger til dagligt, da jeg ikke kan tåle de almindelige øjenskygger, da de drysser ned i øjnene.

1. fugtmaske, 2. bodylotion , 3. håndcreme, 4. øjencreme, 5. bambus tandbørste, 6. Pukka Herbal Collection, 7. kosttilskud, 
8. glasneglefil, 9. Pukka Love, 10. cremeskygger

Til collagen har jeg også medtaget en glasneglefil som jeg selv bruger og de plantebaserede vitamin D3, som er udvundet af vildtvoksende lav. Jeg tager dem hver dag, de grønne kapsler er helt vegetabilske, så de fleste veganere vil virkelig sætte pris på dem.

Det fryder mit hjerte, at Matas har åbnet nye butikker med en grøn profil og jeg ønsker dem selvfølgelig god vind i sejlene. Og nu er der ikke andet at gøre end at bevæge sig ud i naturen og beundre dens skønhed.

Mange grønne hilsner

Zophia

Jeg beundrer altid de smukke gyldne farver om efteråret

 

Det glade egern har det travlt
Smukke efterårsblomster i Botanisk Have
Hejrene hygger sig i Ørstedsparken med de smukke piletræer i baggrunden

 

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »