OTHER THINGS

Sov sødt i lækkert økologisk sengetøj

Alle ved, at en god nats søvn er super vigtigt for éns selvbefindende, og derfor når vi endelig står over for at skulle have nyt sengetøj, kan det betale sig kun at satse på det bedste og smukkeste, hvad angår kvalitet, og ikke mindst æstetik.

1 Harmoni, 2 Rainbow, 3 Blue Dream, 4 Sunrise

Hvis du ligesom jeg står i den situation, hvor du er på udkig efter lækkert sengetøj, har du sikkert nogle ønsker til, hvordan det skal se ud, samt til de materialer sengetøjet er lavet af. Mit gamle sengetøj er netop ved at være det punkt, hvor det har udtjent sin funktion og jeg er på nuværende tidspunkt på udkig efter nyt og lækkert sengetøj, og gør mig i den forbindelse forskellige overvejelser med hensyn til mine ønsker til nyt sengetøj.

Mine krav til det nye sengetøj er først og fremmest, at det skal være ikke mindre end smukt, for smukke ting gør jo ens liv dejligere. Det må også være så dejligt, at jeg får de skønneste drømme om natten, for med hensyn til sovekomfort er jeg overhovedet ikke villig til at gå på kompromis.

Personligt foretrækker jeg økologisk bomuld i en lækker blød og hudvenlig kvalitet, da jeg slet ikke kan forestille mig at skulle sove i syntestisk sengetøj, så her er mine krav helt krystal klare. Mit sengetøj må også meget gerne være mønstret, smukke farver er mere end velkomne og jeg har heller ikke noget imod, at det er lidt anderledes, tværtimod jeg ser det kun som et stort plus.

I det hele taget må det gerne have denne her “wauw” effekt eller ligefrem må der gerne være kærlighed ved første blik, for sengetøjet skal jo være tæt på ens hud i mange timer hver nat, og derfor skal det simpelthen føles behageligt og dejligt.

Heldigvis kan alle mine ønsker gå i opfyldelse i det smukke sengetøj med de håndmalede motiver, samt indsyede rosenkvartssten, som understøtter dyb afslapning, indre fred og balance, som jeg har forelsket mig i.

Tja, nogle gange kan man være heldig at finde lige præcis det som man ønsker sig, hvilket bare er skønt.

Det var lidt om smukt sengetøj, på snarlig genhør.

Smukke og kærlige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »