OTHER THINGS

Vintertid varsler mere tid til fordybelse og hygge

Natten mellem lørdag og søndag sætter vi vores ure én time tilbage, hvilket betyder, at vi kan sove én time længere, jubii for det! Men er der ellers noget at glæde sig til, når dagene bliver kortere og kortere for hver dag der går, er der noget at se frem til i den mørke og kolde tid?

1. Lang ruskinds støvle, 2. Oversized kashmir tørklæde, 3. Jeansblå skuldertaske, 4. Dameur, 5. Sweatshirt, 6. Mørkeblå cardigan, 7. Mørkeblå strikkjole i uldmiks, 8. Silkeskjorte, 9. Silkebluse, 10. Vinterjakke, 11. Frakke i uldblanding, 12. Gul rullekravetrøje i kashmirmiks, 13. Kashmirtrøje i støvet rosa

I Danmark har vi noget af de dejligste som vi har mestret at praktisere og det er nemlig begrebet “hygge”. Det er lige præcis, når det bliver koldt og mørkt udenfor, at vi får en oplagt lejlighed til at vise, hvor gode vi er til at tackle kulden og mørket. Det er netop i denne sæson at vi kan gøre vores omgivelser så dejlige og hyggelige, at vi knap nok bemærker mørket. I denne sæson går mange dyr i hi, mens vi hygger for fuldt blus.

Med denne indstilling har vi selvfølgelig noget at se frem til for hver sæson har sin egen charme, hver sæson giver os noget som vi kan drage nytte af. Den kolde sæson opfattes af mange som mere indadvendt og det er netop her, at man afsætter lidt mere tid til fordybelse med gode bøger, afslapning, hyggelige stunder med lange samtaler i selskab med en kær person, hvilket jo er en del af selve hyggen. Det er også en god periode til selvforkælelse, til at pleje sin krop med lækre plejeprodukter og til i det hele taget at vende blikket lidt mere indad.

1. Julekaffe, 2. Kosttilskud EchinaGold, 3. Matcha gavesæt, 4. Gaveæske til ansigtet, 5. Duftlampe, 6. Lysterapilampe, 7. Varmepude med silica-kugler, 8. Massagerulle i rosa kvarts krystaller, 9. Sugar-scrub, 10. Skin care gaveæske, 11. Feng Shui bog, 12. Velour badekåbe, 13. Drikkeflaske

Det er længe siden jeg har lavet collager og synes derfor, at jeg vil begynde vintertiden her på bloggen med mange super lækre ting, som jeg har fundet og gerne vil dele med dig. Den første collage har at gøre med påklædning og den anden netop med selvforkælelse, de er begge spækket med masser af lækre ting som står på min ønskeliste og måske kan de også falde i din smag.
Lad os komme hyggeligt ind i vintertiden, der er jo så meget at se frem til.

Hyggelige og varme hilsner
Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »