Books

Lær at manifestere bevidst med Den Guddommelige Matrix

Min by ændrer hele tiden karakter, når jeg møder den om dagen viser den en side af sig selv, mens den om aftenen præsenterer sig på en helt anden måde, den har en formidabel evne til at høste forbipasserendes mange beundrende blikke, for skønhed i alle former tiltrækker, løfter og nærer os.

Med mit kamera indfanger jeg min bys skønhed og tænker på, at det jo er mennesket, der er designeren bag disse smukke huse. Nogen har engang fået en idé om at bygge nogle huse og placere et smukt springvand på pladsen foran husene, så vi i dag kan beundre dem. Bag alt den fysiske form gemmer der sig altid nogen som er idémageren, således at andre kan omsætte vedkommendes idéer til konkrete bygninger, springvand eller noget helt andet.

I virkeligheden er vi alle sammen sådan nogle designere af vores eget liv og vores virkelighed. Vores tanker og følelser er driftkraften bag alt det som manifesterer sig i vores liv, det er ret utroligt at tro det, men det har vi som menneskehed da altid vidst på et eller andet plan. Alt opstår jo først på idéernes plan før de manifesterer sig som konkrete fysiske former. Vi er designere, kunstnere og faktisk også på samme tid meget ofte vores eget design eller kunstværk, spørgsmålet er blot om vi er klare over, at vi suverænt skaber alt i vores liv.

Når vi er bevidste om, hvordan vi manifesterer, kan vi gøre det mere målrettet og skabe det vi lige præcis ønsker os frem for at skabe alt muligt mere eller mindre tilfældigt, som vi i sidste ende bliver utilfredse med. Er det ikke dejligt at få at vide, at vi har den mulighed? Er det ikke befriende at vide, at man kan ændre mange ting i sit liv ved at manifestere bevidst?

Det eneste som det kræver er selvfølgelig, at vi få at vide, hvordan vi kan gøre det og her kommer heldigvis Gregg Bradens bog “Den Guddommelige Matrix” os til undsætning. Jeg ved, at mange mennesker er utilfredse med forskellige ting i deres tilværelse og hjerteligt ønsker at ændre dem, derfor kan det betale sig at få nogle fif omkring, hvad man skal vide og gøre for at manifestere mere bevidst. Gregg Braden fortæller os i denne bog netop alt det vi har brug for at vide, for at komme i gang. Den viden som formidles i denne bog tager udgangspunkt i både den spirituelle og videnskabelige verden, hvilket forfatteren er rigtig god til at bevæge sig i, det har vi allerede set i en anden af hans bøger som jeg har anbefalet i et tidligere indlæg.

Gregg Braden: “Den Guddommelige Matrix

Til alle som nyder at hygge med en god bog og ønsker at manifestere bevidst kan jeg anbefale denne bog, for her fås nyttige informationer, der utvivlsomt kan bruges, når man ønsker at styre sine manifestationer mere bevidst.

Kærlige hilsner

Zophia

Fra bogens bagside: “De gamle meditationsmestre har altid vidst det. Nu har videnskaben bevist det. Universet er et levende net af energi. Med et suverænt overblik og i et klart og enkelt sprog forbinder Gregg Braden moderne kvantefysik, gammel visdom og loven om tiltrækning på en måde, så vi alle kan forstå den utrolige sammenhæng, vores liv er en del af.
I 1944 udtalte Max Planck, kvanteteoriens ophavsmand, at denne “matrix” er det felt, hvor alt fra stjerner til livets dna har sin oprindelse. Nyere videnskabelige opdagelser bekræfter nu, at den guddommelige matrix er virkelighed. Det er dette manglende led i vores forståelse, der udgør universets beholder, sammenhængen mellem vores fantasi og vores virkelighed, og det spejl i vores verden, der viser os, hvad vi skaber med vores overbevisninger.
I DEN GUDDOMMELIGE MATRIX præsenterer Gregg Braden 20 nøgler til bevidst manifestation, hvor vi lærer at omsætte drømme til virkelighed. Med eksempler fra videnskaben og dagligdagen viser han os, at det kun er vores forestillinger, der begrænser os, og at det verdensbillede, vi lever med, er ved at forandre sig.

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »