OTHER THINGS

DIY – hyggelige lanterner til mørke efterårsaftener

Det er tid til at blive kreativ og lave hyggelige projekter af materialer som vi har i overflod af. Men først må vi ud og gå en tur, dels for at få lidt motion, dels for netop at samle nogle nedfaldne blade til vores kreative projekt.

Det er helt op til os selv, hvilke blade vi vil tage med hjem, jeg har satset på flere forskellige farver, det gør slutresultatet mere interessant efter min mening. Denne årstid forsyner os med et væld af blade i de smukkeste gyldne, rødlige og brune nuancer og der er så mange af dem, at vi har frit valg på alle hylder. Jeg kom i hvert fald hjem med en flot buket af efterårsløv som i sig selv kunne blive til en flot dekoration i en blomstervase.

Nu, når vi har de smukke blade hjemme, skal vi sørge for to rene glas, de fleste af os har sikkert tomme glas stående, det eneste vi skal gøre ved dem, er at fjerne etiketterne, således at vi har helt tørre rene og gennemsigtige glas til projektet. Dernæst udvælger vi de blade som vi synes har de skønneste farver og klipper deres kanter lige med en almindelig saks.

Reklamelinks: 1. Blomst, 2. Sommerfugl, 3. Stjerne

Så kommer den sjoveste del, hvor vi ved hjælp af stansejern, som vist ovenfor kan lave udstansninger som vi efterfølgende med en ganske almindelig universallim eller papirlim limer på glassene. Det er helt aldeles op til os selv, hvor mange udstansninger vi limer på og det er kun fantasien som sætter grænser.

Glasssene kan pyntes yderligere med stofbånd, snore eller andet som man har lige ved hånden som ekstra pynt. Det tager ingen tid at lave dette projekt, og når stearinlysene er blevet tændt i glassene er der ikke mere at gøre end at beundre det færdige resultat og hygge på livet løs.

Jeg håber, at dette projekt falder i god jord hos dig, jeg har nydt at lave det og er helt overbevidst om, at især mange børn vil elske at lege med blade og stansejern, det er nemlig meget hyggeligt.

Mange kærlige og kreative hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »