OTHER THINGS

Vidunderlige naturlige og rene dufte til sensitive kvinder

Som Alice i Eventyrland træder jeg ind i en verden fuld af smukke blomster og vidunderlige dufte. Omgivet af alt denne overjordiske overflod og skønhed svæver jeg næsten på en lyserød sky – det føles som om jeg er havnet i Paradis. Skønhed og paradisiske dufte fylder mit væsen, en sand himmel på jord har åbenbaret sig for mig.

De smukke blomster gør mig lykkelig, jeg ønsker at smelte sammen med dem og forvandle mig til verdens smukkeste blomst med den vidunderligste duft.
En duft kan som bekendt forføre os og bringe os i en ekstatisk stemning, men ikke alle dufte egner sig i virkeligheden til meget sensitive næser. Heldigvis er duftskaberne blevet opmærksomme på dette, og nu er det blevet muligt at få flere og flere naturlige og rene dufte.

Mange af duftene indeholder diverse ingredienser som kan være stærkt allergifremkaldende, heldigvis findes der også skønne dufte, som er frie for disse allergene parfumestoffer, samt parabener. Mange sensitive mennesker er ekstra sensitive over for kraftige dufte og kan få forskellige ubehagelige reaktioner på dem. Er man glad for dejlige dufte og samtidig sensitiv, er der flere alternativer som er værd at overveje.

1 CLEAN Reserve Acqua Neroli, 2 Signature Notes Eau de Parfum, 3 ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE Eau de Parfum, 4 Rose Eau De Toilette

Der findes i dag dufte som indeholder meget rene ingredienser og som naturligvis er frie for parabener, sulfater, kunstige farvestoffer, mineralske olier og endda for animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. CLEAN RESERVE er netop sådan en duft, den er skabt til sensitive sjæle som ønsker at dufte som en skøn citrusbrise og dybt blåt hav – lyder det ikke godt?

En anden duft er Signature Notes og den stammer fra Rudolph Care og kan beskrives som meget sensuel og feminin. Denne duft kan udover at være fri for alle 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer, også bryste sig med at være den første Svanemærket og Cosmos-certificeret parfume i verden, bedre kan det ikke være, ikke sandt?

Så har vi Pink Molécule fra Zarkoperfume, der er 100% håndlavet i Danmark, parfumen er super naturlig, og har derfor en meget kortere levetid end de traditionelle parfumer, men det gør vel ikke noget, når man forelsker sig i den og den hurtigt bliver brugt op. Duften kan beskrives som værende uskyldig og ren, men den er også meget feminin.

Sidst men ikke mindst har vi Rose Eau de Toilette, en fyldig og blomsteragtig duft af rose fra Tromborg, der er baseret på økologisk certificerede æteriske olier og økologiske planteekstrakter, så alle tilhængere af økologi finder her en dejlig blød og sødlig duft, som også både virker beroligende og tryghedsskabende.

Det var en lille smule om nogle dufte til sensitive kvinder som ønsker kun de reneste, bedste, smukkeste og dejligste i deres liv og jeg vil fortsætte med at svæve i mit blomsterparadis lidt endnu.

Kærlige velduftende hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »