Diverse

Time goes by so fast & det er snart tid til julekalender

Tiden går meget stærkt og inden man har nået at se sig om, er der dukket juledekorationer op i forretningerne. Hvis det fortsætter i dette hurtige tempo, sidder vi snart ved julebordet, men inden da skal vi have fornøjelsen af at åbne alle låger i julekalenderen, og det er noget som er rigtig sjovt og man glæder sig som et lille barn, når en låge skal åbnes. Jeg har allerede mine favoritter, når vi taler julekalendere.

1 Økologisk julekalender med dessert chokolade, 2 Forskellige økologiske te-blandinger i poser, 3 Økologisk håndlavet julekalender med konfekt chokolade, 4 House of Stars Cult Cosmetics LUX Julekalender, 5 Technic Love Your Selfie Makeup Julekalender, 6 Clinique Julekalender, 7 Matas’ luksus pakkekalender, 8 Lancôme Julekalender, 9 Clarins Hydrating Julekalender, 10 Ciaté Mini Mani Month julekalender, 11 Matas’ adventskalender, 12 Biotherm Julekalender, 13 Ole Henriksen 4-Day Advent Gaveæske

Jeg går rundt i Magasin og suger indtrykkene til mig, i år holdes juledekorationerne i skønne gyldne farver. Gyldne stjerner og store julekugler hænger ned fra loftet, flot ser det ud. November er den måned, som plejer at være kedelig og grå, så det hjælper gevaldigt meget på humøret at kikke på noget smukt.

Mannequiner er iført dejligt tøj, der er mange flotte farver som tiltrækker mit blik, her mangler der i hvert fald ikke inspiration, alle kan finde noget som falder i deres smag. En lilla bluse med stribet nederdel og en blomstret taske fanger især mit blik, det kunne være et dejligt outfit, når man skal være lidt fin. Eller hvad med en lækker gul strik med en tilhørende pailett nederdel? Pailett nederdele er måske ikke så praktiske til hverdag, men til fest er de super flotte og festlige.

Her er der masser af inspiration, alt hvad hjertet kan begære, noget for enhver smag. Vi er heldige at leve i et land med så meget overflod, alle de smukke ting, som omgiver én lige så snart man træder ind i et sted som Magasin, en hel etage kun med dametøj og altid mange spændende nyheder, der fryder øjet.

Det er svært at forlade denne afdeling, jeg tror de fleste kvinder har det på samme måde, men deres partnere mener nok noget andet, hvis jeg skal dømme efter deres miner, da nogle af dem er blevet parkeret på en sofa og ser ud til at kede sig i denne ultra feminine verden. Tja, de kommer jo som bekendt fra Mars og vi kommer fra Venus, og derfor kan det ikke forventes at de skal have meget forståelse for det feminine univers, det er også ok, går jeg ud fra.


Jeg kaster et sidste blik på de smukke dekorationer og siger i mit stille sind “I’ll be back”, jeps og det bliver meget snart, for jeg bliver aldrig træt af at udforske og blive inspireret.

Hyggelige og gyldne hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »