OTHER THINGS

Hyggelige julenisser og julepynt til hjemmet

På en grå eftermiddagsdag træder jeg ind i en hyggelig butik på Købmagergade i København. Udstillingsvinduet er pyntet med juletræer og i selve butikken findes ikke andet end masser af smukt julepynt, her er simpelthen alt inden for julekugler og forskellige sjove ting til juletræet, det en verden af alt muligt pynt til julen. 

Jeg bliver dog mest tiltrukket af de sødeste figurer, der forestiller diverse nisser og mange af dem har det sødeste tøj på, man overhovedet kan forestille sig. Nisserne er iført bløde strikhuer, sweatre og halstørklæder og de har de mest nuttede ansigter. Jeg får lyst til at tage dem alle sammen med hjem og indrette et hyggeligt nisseland i min stue, selve idéen gør mig glad indeni, det kunne faktisk være meget sjovt og hyggeligt.

Det er så hyggeligt at være i denne butik sammen med de skønne nisser og alt det andet skønne julekram, jeg overvejer helt seriøst at anskaffe mig en af nisserne, men hvilken en skal det i så fald være?  Det er en svær beslutning, da flere af dem allerede har stjålet mit hjerte, jeg bliver nok nødt til at sove lidt på det, men indtil da må jeg kaste et sidste blik på de små søde figurer.

Kærlige nissehilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »