Books

New Life – nye idéer, vækst, muligheder og fornyelse

Budskabet for næste uge er “New Life” ifølge det kort som jeg har trukket, så lad os nu se, hvad vi kan få ud af det. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg bruger orakelkortene på en lidt anden måde end man “normalt” plejer at gøre, hvilket vil sige at holde sig slavisk til den tekst som står i den lille bog som følger med kortene. Min egen måde går nemlig ud på, at jeg forholder mig til selve kernebudskabet som i dette tilfælde er “New Life” og laver ellers min egen fortolkning.

I dette tilfælde tænker jeg, at kortets budskab handler om, at mange af os ønsker ændringer i vores liv på enten et eller flere områder. Vi ved godt, at for selv at iværksætte de mindste ændringer kræver det en eller anden forandring først og fremmest i vores måde at tænke på, hvilket igen betyder, at vi ligesom må kikke lidt nærmere på vores tanker, da disse er de primære byggesten sammen med idéerne i vores liv. De sekundære byggesten er følelserne, de giver vores tanker det brandstof som er nødvendigt for, at vi kan manifestere noget nyt i vores liv.

Et konkret eksempel i denne forbindelse kan være, at vi ønsker at gøre noget godt for naturen, for vi synes, at det er meget trist og uholdbart, at oceaner flyder med plastik og at de smukke hvaler sluger den og dør. Vi ønsker kort sagt at være aktivt deltagende i mindskelsen af plastikforbruget, fordi vi holder af naturen og af dyrelivet. Vi ved godt, at selv den mindste handling, det mindste skridt kan gøre en forskel, og hvad vi gør har selvfølgelig betydning for helheden og nytter noget.

At jeg netop nævner det eksempel med plastikken hænger nok sammen med, at jeg for nyligt har set et billede på de sociale medier af en død hval med en mave fyldt med plastik, de fleste har nok set det og er ligesom jeg, blevet meget kede af det. Derudover så jeg på samme tid “tilfældigt” en kvinde på YouTube som omtalte en eller anden bog, der netop handler om at begrænse forbruget af plastik, hvorpå den samme kvinde lavede en såkaldt “haul”, hvor hun viste sine nyeste indkøb. Det som slog mig var, at hendes indkøb i hovedparten bestod af ting lavet af plastik. Jeg tænkte, at her var der et godt eksempel på manglende konsekvens, for det er ikke nok blot at omtale og læse bøger om, hvordan man begrænser mængden af plastik uden helt at konkret handle på det, og ganske enkelt holde op med at købe ting, som er lavet af plastik eller i det mindste begrænse det til et minimum.

Når vi ønsker at iværksætte noget nyt i vores liv, må vi først og fremmest sørge for, at der er en overensstemmelse mellem vores tanker og handlinger, hvis vi virkelig brænder for ændringer. Der er et et enormt stort potentiale for vækst og fornyelse, når vi aktivt følger op på vores tanker med konkrete handlinger, snak alene gør ikke den store forskel.

Eksemplet med plastikken er meget godt til at illustrere, at vores valg har konsekvenser for andre væsner, og når vi tager et konkret skridt i den rigtige retning løfter vi os selv fra noget gammelt og måske negativt til et højere og mere positivt niveau. “New Life” kortet inviterer os til at finde ud af om der er områder i vores liv, der trænger til fornyelse, vækst og mere bevægelse i positive og gavnlige retninger. Kortet inviterer os også til at kikke på vores tanker og finde ud af om nogle af vores gamle overbevisninger trænger til fornyelse og dermed nyt liv.

Her er der rig mulighed for at lave sine egne fortolkninger og bruge lidt tid på at reflektere over, hvilket område eller områder i ens liv der kunne trænge til fornyelse. Det kan godt betale sig at afsætte lidt tid af og til, til at få støvet sine tanker af og åbne op for nye idéer, og dermed få vækst, nye muligheder og fornyelse.

Det var så min fortolkning og jeg inviterer dig hermed til at lave din egen, det kan både være spændende og berigende at afsætte lidt tid til det.

Kærlige hilsner

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »