OTHER THINGS

Om lidt skal der pyntes med julepynt

December nærmer sig med hastige skridt og om lidt er det tid til at tage julepynten frem. Da jeg forleden ledte efter noget, faldt jeg tilfældigt over en papæske med noget julepynt. Julepynten mindede mig om, at lige om lidt skal noget af det der ligger i æsken frem i lyset igen, for lejligheden skal traditionen tro pyntes op til Jul. I forretningerne pyntes der meget tidligt, men hjemme hos mig kommer julepynten først frem i December og ikke en dag før.

Det er således nu tid til at overveje om ens julepyntsamling skal suppleres med noget lækkert, så tiden op til og selvfølgelig selve Julen kan blive ekstra fin og hyggelig i år.

1 Soldat i træ 2 Julegås i stof 3 Håndlavet stjernelampe fra Indien 4 Julemænd i glas 5 Lysestage med engle 6 Adventstage i keramik med skovens dyr 7 Lysestage i keramik med pindsvin 8 Juletræ i metal med 24 kroge 9 Filigranjuletræ 10 Glad Hoptimist 11 Guldbelagt juleuro fra Georg Jensen 12 Kunstigt grantræ fra Lene Bjerre 13 Lysestage fra Gejst 14 Dørkrans fra Georg Jensen 15 Nisse i træ 16 Julehjerte fra Georg Jensen 17 Lyshus fra Kähler i porcelæn

Jeg har derfor lavet en collage som udelukkende indeholder smukke juleting og måske kan give idéer og inspiration til nye og lækre ting til ens hjem denne Jul. Collagen indeholder bl.a. tre forskellige bud på et juletræ og det er altid spændende, hvordan ens juletræ kommer til at præsentere sig, når det er blevet pyntet. Mit juletræ står stadigvæk pakket væk på loftet og det føles som om det var i går, at det er blevet stillet der, tiden går så stærkt og nu skal det hentes frem igen. Det er altid så hyggeligt at kikke på juleting, jeg nyder det som et lille barn, det er ligesom at komme ind i en slikbutik, så dejligt er det og hvert år kommer der nye skønne ting til glæde for os alle.

Kærlige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »