Diverse

Så er det tid til skønne engle

Smukke, æteriske engle forbindes med dejlige og lette energier, de fleste tænker dog mest på engle i forbindelse med Julen, da disse himmelske væsner ofte optræder som smukt julepynt. Der findes dog en del mennesker som holder af engle året rundt og af alt som har med disse væsner at gøre bydes hjerteligt velkommen uanset årstiden.

I mit eget hjem har engle også fundet fin indpas i form af englefigurer, bøger, englekort, smykker og ting som jeg selv har lavet. Forleden besøgte jeg Søstrene Grene, hvor jeg forsynede mig med materialer til et dejligt DIY projekt med en smuk engel i hovedrollen som slutresultatet. Jeg regner med at lave flere engle af de resterende materialer, det er altid en fryd at kunne kreere noget nyt. Den nye engel kommer nok til at hænge på juletræet sammen med flere af sine søstre, når de bliver skabt.

For nogle år tilbage var jeg på et tidspunkt meget betaget af at tegne og male engle med forskellige teknikker og den ene af englene, den lyserøde, har jeg lavet om til et kort som jeg stadigvæk har. Måske får jeg igen lyst på et eller andet tidspunkt til at tegne og male flere engle, men indtil da satser jeg på at lave flere engle til mit juletræ.

De søde keruber bor i min stue på skænken sammen med den fine vintage hest som kan ses i baggrunden, det lader til at de nyder hinandens selskab. I mit hjem er der altid plads til flere engle, de er meget velkomne her:-)

Inspireret af engle har jeg til denne gang lavet en englecollage med alle mulige skønne engle til både voksne og børn, for alle engleentusiaster ligesom jeg er altid på udkig efter nye engle til kollektionen.

Reklamelinks: 1 Børnebog “10 små engle hjælper med julen 2 Skytsengel mus i bog 3 Winter friends Engel fra Maileg 4 Mini englebørn silikoneform fra Katy Sue 5 DIY Christmas Engle 6 Engel – Joyful Heart 7 Vedhæng med Engel og Triquetra 8 Angel with Flowers, engle figur 9 Smykkesæt med Engel og Triquetra 10 The Romance Angels Oracle Cards 11 Cherub Angel – Englekort til børn på engelsk 12 Ikon Tavle – Ærkeenglen Michael 13 Willow Tree – Angel of Hope – Engle figur

Hyggelige englehilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »