Books

Er du født sensitiv?

I denne uge har vi i København været heldige at have besøg af Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng som er forfattere til deres nye bog Født Sensitiv, Vores historier. Begge forfattere er det som man på dansk kalder særligt sensitive og fortæller netop i den nye bog om, hvordan det er at være født særligt sensitiv.

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng besøgte i forbindelse med deres bogudgivelse Bog og Mystik, som er en meget hyggelige bogbutik beliggende i Valby i København. Under arrangementet har der været mulighed for at hilse på dem begge og får signeret sit helt eget eksempler.

Prinsesse Märtha Louise & Elisabeth Nordeng: “Født Sensitiv – Vores historier

På Prinsesse Märtha Louises Instagramprofil kan vi netop se et billede af begge forfattere stående i den hyggelige butik, som jeg i øvrigt besøger af og til og ellers der forsyner mig med lækre spirituelle bøger og andre ting via deres også meget fine onlinebutik. Jeg ved, at det har været en stor glæde for Lykke Olsen som er butikkens ejer at stå for dette hyggelige arrangement. Det er i hvert fald en meget hyggelig butik med et stort udvalg af spændende bøger og andre lækre ting til den spirituelle sjæl, som varmt kan anbefales.

 

En anden ting som er værd at bemærke er det gode interview som Prinsessen har givet i forbindelsen med den nye bog og som er blevet vist i DR-aftenshowet. Interviewet begynder 19 minutter inde i udsendelsen og er med danske undertekster. HER kan man høre om, hvad det vil sige at være særligt sensitiv, og hvilke udfordringer, der er forbundet med dette medfødte personlighedstræk.

 

Personligt er jeg meget interesseret i alle nye bøger, der vedrører emnet “særligt sensitivitet”, da jeg selv er særligt sensitiv og faktisk allerede har nævnt nogle bøger om emnet i et tidligere indlæg, det kan findes HER.

Det har været meget spændende at høre Prinsessen under interviewet fortælle om hendes personlige oplevelser med det at være særligt sensitiv, jeg nikkede genkendende til det mange gange. For mig er det meget interessant, når andre særligt sensitive fortæller om det, og jeg synes, at det er super godt, at viden om emnet bliver udbredt.

Fra bogens bagside: “At være højsensitiv er en medfødt sansefølsomhed, som gør at man er meget bevidst om – og nemt påvirkes af – livets mange nuancer. Højsensitive mennesker lever meget intenst på godt og ondt. De er mere modtagelige over for sanseindtryk og følelser, og de engagerer sig ofte mere end de fleste andre mennesker.

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Norden fortæller for første gang deres personlige historier om livet som højsensitiv og om, hvordan dette medfødte personlighedstræk er blevet en styrke.

Gennem møder med andre kvinder og mænd, forskere og fagfolk giver de et billede af, hvordan ’særligt sensitive’ ser verden, og hvordan de bedst lærer at leve i den.

De beskriver den særlige sansefølsomhed som barn, skrøbeligheden som ung og følsomheden som voksen og som mor.

Bogen indeholder også øvelser, man kan udføre for at få en bedre hverdag og et rigere liv.”

Kærlige hilsner og god læsning

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »