OTHER THINGS

20 julegaveidéer til kvinder

December er traditionen tro den måned, hvor der bliver købt flest gaver på grund af Julen. Hvert år, når vi skal købe julegaver går vi i tænketank, for at finde frem til den helt rigtige gave til vore kære, og det er ikke altid let. For hvad skal man give kvinden som har alt? Hvad skal man finde på til sin mor, søster, datter, kusine, kone eller veninde?

De fleste af os foretrækker at købe julegaverne i god tid for at undgå i sidste sekund at skulle løbe rundt i forretningerne og stresse i en periode, hvor der i forvejen er meget travlhed forbundet med Julen. Det er altid godt at være i god tid og dermed i ro og mag finde på noget både brugbart og lækkert. De fleste af os har rigeligt i forvejen, men det er alligevel meget hyggeligt i forbindelse med Julen at modtage og ikke mindst give gaver.

I denne anledning har jeg lavet en collage med 20 julegaveidéer til kvinder, således at også de mænd der har svært ved at finde på en god julegaveidé, kan hente inspiration her. De ting som jeg har valgt kan bruges af de fleste kvinder, og kan forhåbentligt være inspirerende for dig, som er på udkig efter dejlige julegaver.

Kærlige hilsner

Zophia

1 HURRICANE stage 2 Opbevaringsboks fra Nomess Copenhagen 3 Toilettaske fra Au Maison i velour 4 Pude fra Au Maison 5 Halskæde fra Louise Kragh 6 Ring fra Louise Kragh 7 Brun rygsæk 8 Cashmere tørklæde 9 Morgenkåbe fra TRIUMPH 10 Guldbelagte øreringe 11 Armbånd med Swarovski charms 12 Dameur fra Olivia Burton 13 Glerups hjemmesko 14 Bælte i cognac 15 Strik pullover 16 Bog skrevet af Michelle Obama 17 Paco Rabonee Pure Xs Femme Eau de Parfum 18 A-vitamin Kapsler 19 Tromborg Deluxe Face Cream 20 Philips StyleCare krøllejern
Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »