OTHER THINGS

Et klassisk julebord som i de gode gamle dage & flere julegaveidéer

En hurtig smuttur til Royal Copenhagen på Amagertorv i København afslører et fint bud på et super stilfuldt og smukt julebord. Farverne er traditionelle dvs. røde og grønne. Lige over for indgangen til forretningen står et fint pyntet bord med det fineste julestel fra serien “Stjerne Riflet Jul”. Dette stel er simpelthen gennemført flot og julet, det er dekoreret med smukke granguirlander og højtidelige sløjfer, man kommer straks i julestemning. Stellet er i sig selv så smukt, at det må være en sand fornøjelse at sidde ved et julebord dækket op med det.

Bestikket er af guld og det spiller meget harmonisk sammen med stellet, som også indeholder guldelementer. Nu mangler kun maden, så kan julefestlighederne begynde. Jeg beundrer bordet sammen med andre mennesker, der kommer ind i butikken. Der er ikke noget bedre end et smukt veldækket bord. Jeg lægger også mærke til, at de fine skåle også kan bruges til at huse levende planter, i dette tilfælde er det de dejlige og imponerende røde amaryllisblomster, de er så bedårende.

1 Aurine Velvet Velourjakke 2 Kopper i porcelæn 3 Juletræspynt i glas med form som en leopard 4 Små duftlys i glasbeholder med etiket 5 Pudebetræk i bomuldsvelour med broderet motiv 6 Elegant og dragende Stelton Tangle vase 7 Wesco Grandy brødkasse 8 Flot armbånd fra Louise Kragh 9 Snørestøvle i ruskind – Grøn 10 Økologisk kjole fra Merle Berry 11 Lille shoppertaske i vævet jute

Og selvfølgelig har jeg lavet en collage inspireret af de farver mit besøg hos Royal Copenhagen har efterladt hos mig. Måske kan collagen inspirere dig, i din travle hverdag, til en eller flere julegaver, der mangler at blive fundet inden Julen er over os.

Kærlige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »