Books,  Diverse

Budskabet for næste uge

Næste uge er den sidste uge inden Jul og det er nok den travleste uge for mange mennesker, da det jo er i denne uge, at de sidste julegaver skal findes og huset skal gøres klar til Julens komme. Lad os nu se, hvad budskabet siger for næste uge.

Jeg har fået en indskydelse til at trække to kort fra forskellige sæt og det første kort er “Solen”, som er et af de stærkeste kort i det første sæt. Kortets budskab er tydeligt og siger, at der venter nye projekter og stor mulighed for en kreativt udførelsen af dem, samt mange velsignelser. Der kan forventes ekstra energitilskud i denne sammenhæng og en del inspiration vedrørende de projekter, der venter at blive løftet i denne periode.

Nu, når vi ved, at vi får adgang til en ekstra energiindsprøjtning, så lad os kikke på det andet kort, som vil uddybe for os, hvad denne ekstra energi kan bruges til.

På billedet på det andet kort med budskabet “Clean it up” ser vi en hjort med en støvekost i munden, det lader til, at den er i færd med at gøre rent og feje noget. Om kortets budskab handler om konkret fysisk rengøring og klargøring af ens hjem eller om en situation, som gør en overvældet, er selvfølgelig helt op til os at afgøre. Men, hvad det end er, får vi energi nok til at tage os af situationen og komme ud af den med et godt resultat og en følelse af, at vi har klaret det fint.

Elsker den store glasvase fra H&M Home

Juletræspynt i glas med form som en leopard

Jeg har på fornemmelsen, at mange føler en stor overvældelse op til Julen, og der kan være nogle projekter forbundet med denne helligdag, som kan virke uoverskuelige. Især de mennesker, som skal have mange gæster juleaften, kan føle, at der skal planlægges rigtig meget, især med hensyn til indkøb af alle ingredienser til juleretterne eller, hvem der skal købe gaver til hvem, samt forskellige familietraditioner og mange andre forhold, hvilket kan være temmelig overvældende. I denne situation er det en god idé at tage udfordringen op som et projekt og dele det op i mindre dele, hvor nogle af opgaverne uddelegeres til andre, så man ikke skal stå helt alene med ansvaret for det hele.

Det med den ekstra energi kunne netop tænkes at komme i form af andres hjælp, hvilket kan ses som en kærkommen velsignelse, og derfor skal vi ikke være bange for at bede andre om deres hjælpende bidrag til at gøre Julen hyggelig for alle og lette byrden for dem, som har påtaget sig alt for mange opgaver. Med lidt kreativitet, uddelegering og fælles planlægning er der god mulighed for at klare alle forberedelserne til Julen uden for meget stres og overvældelse.

Alt i alt er det et meget godt budskab, så husk min kære at bede andre om hjælp i denne travle periode og nyd deres bidrag som en dejlig velsignelse, der skal jo helst være en god balance i given og modtagen for alle involverede.

Kærlige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin
Helse: Echinaforce Dråber  D3-vitamin opløst i koldpresset olivenolie  Neolic 9000

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »