OTHER THINGS

Glædelig Jul til alle

Det er gået så stærkt, at det nu er tid til at ønske alle en rigtig god og glædelig jul. Jeg kan simpelthen ikke fatte, hvor tiden er blevet af, er det kun mig som har den følelse, at tiden går hurtigere og hurtigere?

I juli begyndte jeg på denne blog og som med et trylleslag er det nu blevet Jul. I år har mit vigtigste kreative projekt været at begynde at blogge igen om alt muligt dvs. alt det som jeg optages af og synes er værd at beskæftige mig med. Mit ønske er gået i opfyldelse og nu pønser jeg på nye idéer vedrørende bloggen, samt andre kreative projekter.

Min personlige tilgang er, at hvis man får en idé, så er der ikke andet at gøre end at realisere den, det er i min optik den hurtigste måde til at skabe noget på, for hvis man derimod lader være, får man naturligvis ikke skabt noget som helst.

Men somme tider kan vi have mange betænkeligheder, der bremser eller helt stopper vores kreative udfoldelse, hvilket er ærgerligt. For mig er det vigtigt at overvinde alle blokeringer og alt, som hæmmer mig og bare komme i gang. Det kan være, at det som vi skaber ikke er perfekt i vores optik, men hvis vi fortsætter, får vi mere erfaring med det vi laver og med tiden bliver vores skabelse bedre og bedre.

At stræbe efter perfektion er efter min mening en lidt farlig vej, eftersom de fleste har tendens til at synes, at tingene aldrig er perfekte og den tankegang kan skabe meget utilfredshed, som igen kan være medvirkende til, at man opgiver sine projekter. Jeg stræber ikke efter perfektion, og derfor alt det som jeg skaber giver mig både glæde og tilfredshed. Jeg ser frem til at skabe flere indlæg fremover, men nu er det blevet Jul igen og det skal selvfølgelig fejres.

Jeg ønsker alle mine kære læsere en rigtig hyggelig og fredfyldt Jul og at alle jeres ønsker bliver opfyldt i det nye år. Det er muligt, at jeg vælger at holde fri fra bloggen resten af året, i så fald, ønsker jeg dig også et rigtigt godt nytår.

Kærlige julehilsner og på gensyn

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »