Books,  OTHER THINGS

Sidste weekend i 2018 & ultra positive vibes

I det forrige indlæg skrev jeg, at det ikke var sikkert, at der vil dukke flere indlæg op i år, men der er alligevel noget som jeg ønsker at dele med jer denne sidste weekend i indeværende år. Først og fremmest håber jeg, at alle har haft en god jul, min var som altid meget fredefyldt, hvilket jeg sætter meget pris på.

Og her i weekenden står den på hygge og atter hygge i selskab med en dejlig bog og sunde lækkerier. Det bedste jeg ved er en dejlig varm kop te, jeg er derfor glad for at have lidt af den skønne julete tilbage og kan hygge med den nyeste bog.

I år har jeg været meget artig og fået det smukkeste sengetøj af julemanden man overhovedet kan forestille sig, det er i bomuldssatin og fra Essenza. Jeg kan kun sige, at når jeg sover i det eller ligger og læser, er det en himmelsk oplevelse. Jeg går ud fra at de fleste kvinder elsker feminint sengetøj lige så højt, for det bedste er kun godt nok til os:-)

Bogen som jeg læser lige nu: “Det nye selvhelbredende menneske” er skrevet af lægen Sanna Ehdin Anandala og burde læses af alle som går op i sundhed og i det hele taget en sund og en bevidst livsstil. Den er spækket med viden og masser af gode råd vedrørende sunde kostvaner, som er yderst gavnlige for vores trivsel. Jeg kan anbefale den på det varmeste, især fordi den er skrevet af en super klog kvinde, der både er ph.d. og immunolog og en af Skandinaviens førende eksperter inden for den populære og stadig hurtigt voksende sundhedsbevægelse.

Dr. Sanna Ehdin Anandala: Reklamelink: “Det nye selvhelbredende menneske”

Den viden som deles i bogen appellerer til alle, som har eller er ved at omstille sig til den tankegang, at vi som mennesker er i stand til selvhelbredelse, når vi handler og tænker på en måde, der er gavnlig for os. Jeg er i hvert fald meget begejstret for den, især det kapitel, som omhandler powerfood, der er et yderst aktuelt emne i vores verden, hvor mange spiser forkert og desværre bliver syge. Forfatteren forklarer f.eks, hvorfor indtaget af blandt andet hvede i form af mel er meget skadeligt for os. Hvede indeholder meget gluten, som kan sammenstilles med lim, der tilstopper vores tarme og fører til alle mulige dårligdomme. Blandt de andre syndere er sukkeret, men det burde ikke overraske nogen. Derudover er det selvfølgelig forarbejdet mad, fastfood, samt fødevarer der er blevet sprøjtet med diverse sundhedsskadelige sprøjtegifte.

Personligt har jeg allerede udelukket hvedemel, sukker og mejeriprodukter, som gør, at jeg får åndedrætsbesvær og lever primært som økologisk veganer, hvilket jeg også kan anbefale. Det kan godt være, at jeg vil skrive lidt mere om, hvad jeg spiser i det nye år, da det kunne hjælpe mange kvinder som ønsker at leve sundere, samt at tabe sig, men lad os nu se, hvad det nye år bringer med sig på det område her på bloggen.

Mere om bogen: “Nu kommer Sanna Ehdins bestseller i en ny og forbedret udgave. Bogen sætter fokus på, hvordan vi kan styrke vores selvhelbredende kræfter ved at blive bevidste om vores livsstil og kostvaner. Udgangspunktet er et unikt helhedssyn på sundhed og på, hvordan krop og psyke hænger uadskilleligt sammen – baseret på de seneste forskningsresultater, forfatterens biomedicinske tilgang som immunolog samt hendes personlige erfaringer. Bogen retter sig især imod organismens nødvendige næringsstoffer, og hvordan simple diætiske grundregler og en harmonisk livsstil kan øge vores potentiale for selvhelbredelse og bringe vores energisystem i balance. Forfatteren kommer hele vejen rundt og beskriver både nuanceret og kyndigt de forskellige områder, der har indflydelse på vores sundhed, fx kost, motion, vejrtrækning, epigenetik, miljø, hormoner, følelser og tanker, herunder forfatterens Happy Heart-terapi – en ny metode til at læges indefra og ud. Bogen henvender sig til alle, der er interesserede i sund livsstil og ønsker at få gode råd og informationer om, hvordan man kan opnå optimal sundhed på alle områder. Læseren kan enten læse bogen fra ende til anden eller anvende den som opslagsværk og dykke ned i lige netop det emne, som optager vedkommende mest. Forfatteren Sanna Ehdin Anandala var en af de første i Sverige, som satte fokus på vores naturlige selvhelbredelse. Første udgave af ”Det selvhelbredende menneske” var banebrydende, da den udkom første gang i 1999. Den er trykt i 10 oplag i Danmark, og den er solgt i over 400.000 eksemplarer i 10 lande. Forfatteren har skrevet 13 bøger, som er oversat i over en million eksemplarer. Sanna Edhin har stor succes i Sverige og på de sociale medier, hvor hun også har mange danske følgere.”

Det var lidt om den mega gode og nyttige bog og jeg vil fortsætte med at hygge og nyde mit juletræ, det bliver først afmonteret i det nye år, det er så hyggeligt og spreder en enorm dejlig energi. Jeg ønsker dig et dejligt Nytår og et lykkebringende 2019, samt en super god weekend.

Mange kærlige hilsner
Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »