OTHER THINGS

Mens jeg drømmer om en solskinsø…  

Vi er kommet godt ind i januar, men indtil videre lader vinteren vente på sig, om det er godt eller ej afhænger selvfølgelig som altid af ens præferencer. I København så vi et lille glimt af vinteren den 23. december, det var faktisk meget hyggeligt at vågne op til et hvidt landskab uden for sit soveværelsesvindue, så måske kommer vi til at opleve det igen inden foråret? 

Men på sådan en regnfuld dag som i dag er det dejligt med lidt hygge og forkælelse til ens sanser. For mit vedkommende bliver det her på bloggen til en collage af seneste fund, der fanger min opmærksomhed. Der er så mange lækre og dejlige ting i det hele taget, som både kan være nyttige og fryde ens øjnene i dagligdagen.

1 Zoey Sweater 2 Raindrop Regnfrakke 3 Lækker Cashmere Sweater 4 Frankie Lemon Jelly sko 5 Beck Söndergaard Skuldertaske 6 Pernille Corydon Halskæde 7 Gavesæt fra Sekonda indeholder et smukt ur, armbånd og halskæde 8 Pernille Corydon Armbånd 9 Blå Blanche Avri Nederdel 10 Rose Amélie Miracle Dry Oil 11 Neglelak fra Green Manucurist 12 Dage med mildhed, modgang og mirakler”, en almanak af Hella Joof 13 Laura Vintage Hårelastik

Ellers drømmer jeg ligesom mange andre om en eksotisk solskinsø et eller andet sted på denne klode, hvor det vil være muligt at ligge ubekymret under en palme, slikke sol og lave absolut ingenting – det er altid dejligt at drømme mens det regner uden for. Hvad drømmer du om, hvad kunne du tænke dig at opleve af dejlige ting i dette år, hvad er dine nytårsforsætter?

Det sidste år prøvede jeg hot yoga, det var en ret speciel oplevelse at lave yoga i et rum, der var opvarmet til 37 grader. Man fik rigtig god varme i kroppen og mange af os nyder det, især om vinteren. Så hvis du ligesom jeg savner det og ikke på nuværende tidspunkt har mulighed for at tage til et varmt land, kunne hot yoga udover en tur i saunaen eller hot stone massage være et bud på en varm og dejligt afslappende oplevelse, det er altid bedre end ingenting:-)

Kærlige og varme hilsner
Zophia

Hot stone massage hos Ni’mat

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »