OTHER THINGS

Timeglasfiguren og dens kendetegn

Timeglasfiguren opfattes som den mest feminine af alle kvindelige kropsformer og beundres ofte for dens smukke kurvede linjer på grund af de fyldige bryster, skuldre, hofter og lår. Den er proportionelt bygget, hvilket vil sige, at dens skuldre er ligeså brede som hofterne og taljen er smal og derfor tydeligt markeret, hvilket skaber et visuelt indtryk af en form som netop minder meget om et timeglas eller et “X”. Timeglasfiguren er desuden kort i livet og er simpelthen skabt til at bære kjoler og nederdele, da den er indbegrebet af den mest ideelle og sexede kvindelige kropsform som findes. 

Når vi taler om Timeglasfiguren tænker vi med det samme på ikoniske Marilyn Monroe i hendes ultra feminine figursyede kjoler eller andre skuespillerinder som Scarlett Johansson, Salma Hayek eller Brigitte Bardot som ung. Kvinder med denne figur ser som sagt vanvittig godt ud, når de vælger tøj, der fremhæver alle de fordele naturen har udrustet dem med.

Det er virkelig synd, når kvinder med Timeglasfiguren ikke fremhæver deres smukke figur eller ligefrem skjuler den i ikke feminint, uformeligt og løstsiddende tøj. Det bedste tøj til denne kropstype er selvfølgelig figursyet og tætsiddende, der på bedste vis fremhæver kroppens smukke kurver.

Timeglasfigureren kan sagtens være petite, når vi taler om tøjstørrelse eller ret stor i det, eftersom det ikke er tøjstørrelsen som er afgørend for hvorvidt man er Timeglasformet, men derimod kroppens proportioner. Derfor hører vi om både små og store Timeglas, men de er begge meget feminine uanset om de bruger størrelse 36 eller 44.

Denne kropsform bør undgår alt for store accessories som f.eks. brede bælter, der ikke matcher til det korte liv, da de får det til at forsvinde, samt flade snøresko og cowboystøvler, da disse ikke er feminine, og derfor ikke passer til Timeglasset. Derudover er det en rigtig god idé at undgå flæser foran på bluserne eller kjolerne, da de forstørrer brystpartiet visuelt og dermed skaber disharmoni i hele figuren, samt flagermusærmer, der ikke gør noget godt overhovedet for denne figur.

Tøjet skal idealt set fremhæve figuren, hvis det er ikke tilfældet og et stykke tøj får ens figur til at drukne, er det helt forkert valg til Timeglasset.

Når Timeglasset skal vælge kjoler, bluser og cardigans er det en stor fordel, at de har en flot halsudskæring, som kan pyntes med en delikat halskæde, men helst ikke noget alt for stort eller overdådigt, da det hurtigt kan virke for meget, når man både har et fyldig brystparti og masser af pynt der.

Det anbefales desuden, at Timeglasset undgår rullekraver, smalle halsudskæringer, spaghettistropper, pufærmer og skuldrepuder. Som Timeglas er det meget vigtigt at fremhæve den smalle talje og i det hele taget klæde sig meget feminint, gerne i kjoler og nederdele.

Det var så lidt om Timeglasfiguren, lad os som kvinder altid huske at fremhæve alle vores fordele, for at vi kan føle os godt tilpas hele tiden.

Kærlige hilsner
Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »