OTHER THINGS

Hvorfor er det en dårlig idé at bruge makeup-testere i butikkerne

Udvalget af kosmetik er enormt, og når vi somme tider slentrer rundt i kosmetik butikkerne, som tilbyder et væld af alt muligt makeup kan vi ofte få lyst til at teste nogle af produkterne, og det er sådan set en helt almindeligt forekommende adfærd, som mange kvinder har. Men før vi tester et produkt ved at bruge en tester, er det værd at være opmærksom på det faktum, at testere bliver brugt af mange, og de derfor kan indeholde diverse bakterier og lignende, der kan udgøre en real fare for vores helbred.

Ingen ønsker selvfølgelig at få en ubehagelig øjenbetændelse, fordi man har testet en mascara, eyeliner eller øjenskygge, så derfor burde vi undgå at gøre dette. Netop ved at teste disse produkter er faren for smitte meget stor, og derfor må vi passe ekstra på, at vores øjenomgivelser ikke kommer i forbindelse med testere eller for den sags skyld også gamle produkter.

Det samme gælder for testere af læbestifter, læbepomader og andre produkter, som også udgør en stor smittefare med forskellige infektioner, men også herpes, salmonella og endda e-coli, ifølge nogle af de undersøgelser som er blevet lavet på dette område.

Da testerne ligger i butikkerne til fri afbenyttelse bliver de også ofte brugt af mange kvinder og det må vi altid have i baghovedet, når vi får lyst til at prøve nogle af produkterne. Det kan ikke være svært at forestille sig, at jo flere der har brugt en tester, jo større er risikoen for, at den udover at indeholde selve produktet også kan indeholde farlige bakterier og oftest gør det, med mindre vi har været heldige og fået fat i en endnu ubrugt tester.

Lad os nu huske på aldrig at prøve produkterne fra testerne på ansigtet, hvor der er stor fare for at blive smittet med noget ubehageligt, men hvis vi absolut vil teste et produkt, kan vi gøre det på håndryggen, hvor faren for smitte er mindre, især hvis vi efterfølgende også husker at rense håndryggen meget grundigt.

Makup-testere som bliver brugt af mange er sande bakteriebomber, så lad os holde hovedet koldt, når vi næste gang kommer i forbindelse med dem.

Kærlig hilsen
Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »