OTHER THINGS

Lækre modenyheder for alle fashionlovers

Er du på udkig efter noget nyt og smart til din garderobe, så har jeg fundet frem til masser af lækre nyheder til dig, som jeg har samlet på Pinterest. I mange år har jeg været en flittig bruger af Pinterest, hvor jeg har oprettet mange tavler med alle de skønne ting og sager, som har fanget min interesse, der er ting inden for mode, indretning, kunst og alt muligt andet.

Senest har jeg oprettet flere tavler med mode og accessories og de er rigtig gode at have til stor inspiration for alle. De tavler jeg har oprettet senest, fokuserer som sagt på alt det nye, der på nuværende tidspunkt findes på markedet og jeg har selvfølgelig knyttet links til billederne på Pinterest, så det eneste man skal gøre er at klikke på dem, for at få mere at vide om de enkelte ting.

Som noget helt specielt har jeg skabt en tavle med tøj, som passer ganske fint til kvinder med timeglasfiguren. Det viser sig nemlig, at det ikke er let at finde tøj til netop denne figurtype. Meget af det der bliver lavet i dag er det, som man kalder oversize, hvilket ikke er særlig flatterende til et Timeglas, hvor det netop handler om at fremhæve den smalle talje og ikke skjule den under løsthængende tøj, det har jeg i øvrigt skrevet om HER

Timeglasset klik HER

Er du specifik på udkig efter tøj, der flot fremhæver dine fortrin som Timeglas, kan du finde nogle bud på tavlen som hedder Timeglasset og jeg regner med løbende at tilføre flere ting, når jeg falder over noget relevant og interessant i denne sammenhæng.

Ellers er der også en tavle med sko og tasker fra Love Moschino, som jeg tidligere har skrevet om HER og som er meget populær lige nu. Denne tavler bliver også løbende opdateret.

Love Moschino klik HER

Derudover har jeg skabt en tavle med håndlavede ting og ikke nok med det, stammer alt på denne tavle fra Danmark, så her har vi en rigtig god mulighed for at støtte dygtige mennesker i vores land og på den måde give lidt mere opmærksomhed til håndværk og kvalitetsting.

Handmade klik HER

I dette indlæg præsenterer jeg dig således for et udsnit af fem tavler fra Pinterest med direkte link til hver tavle under selve billedet, men du skal vel at mærke være oprettet på Pinterest for at få indblik i dem. Det tager dog ingen tid at oprette sig der, hvis du endnu ikke er opretttet. Den eneste ulempe ved Pinterest er, at man hurtigt kan blive afhængig af dens ufattelig store visuelle verden med dens enorme mængder af inspiration.

Smykker klik HER

Du er hjertelig velkommen til at følge min profil på Pinterest HER og være opdateret med alt det nyeste inden for mode og accessories og alt muligt andet, som jeg sætter på mine tavler.

Det var så lidt for denne gang.

Kærlige hilsner
Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »