OTHER THINGS

Hotte plisserede nederdele

Det lader til, at den plisserede nederdel er blevet så populær som aldrig før. Den var at finde i gadebilledet allerede sidste år og nu er den stadigvæk på toppen, det vrimler nemlig med dem i tøjbutikkerne og det er måske ikke helt uden grund, da den kan styles med næsten hvad som helst.

 

En plisseret nederdel fremstår generelt som meget feminin, den appellerer til kvinder som godt kan lide at fremhæve deres feminitet på en smuk måde og passer til næsten alle kropstyper. Der er tale om en nederdel om hvilken kan siges, at der er meget liv i den netop på grund af plisserne, og derfor kan man som kvinde let forelske sig i den.

Og fordi den plisserede nederdel kan styles med både flotte bluser, skjorter, t-shirts, jakker, blazer, strik og andre overdele er den værd at overveje i de kommende sæsoner. Men allerede nu kan den selvfølgelig snildt bruges sammen med et par strømpebukser og lækre sko eller støvler.

For mit eget vedkommende var det kærlighed ved første blik, da jeg så min plisserede nederdel sidste sommer og jeg har allerede skrevet om den HER . Når jeg ser, hvor mange flotte plisserede nederdele der udbydes nu, får jeg lyst til at anskaffe mig endnu en plisseret nederdel blot i en anden farve. Jeg fik virkelig meget glæde af min nuværende nederdel hele sidste sommer, den er lige mig, da jeg elsker nederdele med godt sving i.

Se flere skønne plisserede nederdele HER

Det er også rigtig inspirerende at se, hvordan andre kvinder styler deres plisserede nederdele og her har Pinterest som altid været en stor inspirationskilde og jeg har endda skabt min helt egen tavle, der er helt dedikeret til plisserede nederdele, du kan se den HER og der er selvfølgelig knyttet links til billederne, hvis du ønsker at finde mere information om de enkelte nederdele. Jeg regner med løbende at tilføre flere billeder med plisserede nederdele, når jeg falder over nogle.

Det var så lidt inspiration til alle, der ligesom jeg er vilde med plisserede nederdele.

Kærlige hilsner
Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »