Motivation,  OTHER THINGS

Magiske sommerfugle spreder en flig af Paradis

Dagen begynder med, at varme solskinstråler titter ind ad mit soveværelsesvindue gennem ruden. Min første tanke er, at det er skønt at blive hilst på af solen og nyde dens livsgivende stråler, det bliver en pragtfuld dag, det kan jeg fornemme. Det gælder om at nyde den, suge solens livskraft til sig, og komme ud og nyde nye indtryk og nye oplevelser venter derude.

Efter en kort overvejelse og en indre indskydelse tager jeg kursen mod et område med masser af nybebyggelse, hvor mange huse er spiret op i løbet af kort tid. De store beton boligblokke er allerede beboet, mange mennesker har fået hjem der, jeg tænker på om de mon er lykkelige?

For mig lykken er at bo et sted, hvor der er meget grønt, jo flere træer jo bedre, men området omkring den nye bebyggelse er alt andet end grøn, naturen er sparsomt repræsenteret, lidt græs hist og her og nogle få nye træer, det er det hele.

STINE GOYA – CLARABELLE KJOLE I GUL, den vil sikkert løfte de flestes humør en del og passer ganske fint til dagens indlæg:-)

De nye fortorve er beklædt med grå betonfliser, jeg mærker stemningen og energien, som bedst kan beskrives som stagneret, der er ikke meget af den livsnødvendige energi som naturen udstråler.

I cykelstativerne står der parkeret cykler, nogle af dem med barnesæder til helt små børn. Tænk, at nogle børn skal vokset op omgivet af masser af beton, de får en beton barndom, tænker jeg. Måske kunne jeg gøre noget, en lille smule magi, er vel ok for børnenes skyld? Jeg bestemmer mig for, at det er i orden og begynder at visualisere sommerfugle med de smukkeste kulørte vinger. De begynder at materialisere sig som tankeformer, der kommer liv i dem, de laver piruetter i luften og spreder deres vidunderlige lette og glade energi.

Og det er bare mig sammen med de smukkeste gule blomster, flere gule ting findes i det forrige indlæg “All we need is LOVE & YELLOW”, jeg elsker gul:-) Blusen kan fås HER

Der er brug for deres energi steder, hvor tunge energier dominerer og beton har netop sådan en tung energi. Hvem ved, måske vil nogle af børnene kunne se disse usynlige sommerfugle, der danser deres højtvibrerende dans og gør stedet til et bedre sted at leve?

Børn fortjener en god barndom, den er deres fundament og barndommen er så kort og flygtig. Det vil være godt, hvis de kunne fornemme disse vidunderlige sommerfugle midt i betonens ørken.

Da jeg vågnede og blev kysset af solens stråler vidste jeg, at det ville blive en god dag, men den blev endnu bedre end forventet, for jeg fik jo mulighed at give af min indre magi til et sted, som har brug for det.

Jeg håber, at alle betonsteder, en dag vil forvandle sig til de smukkeste og mest frodige grønne oaser, men indtil da vil jeg fortsætte med at slippe magiske sommerfugle ud, der hvor der er behov for dem, samt opfordre også dig til at gøre det samme.

Holder du af at læse om magi og sommerfugle kan du også læse; “Find magien i dit liv” og “Flyv som en sommerfugl og besøg en flig af Paradis”.

Tjek også SKATTEKISTEN og se alle de lækre ting, som er landet der:-)

De kærligste sommerfugle hilsner

Zophia

Prøv lige at se denne lækre kjole fra Rodebjer, den er lavet af 100% silke, I love it!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »