ENGLEMENNESKER,  Spirituality

Kære englemenneske, lad hjertet åbne sig igen

Forleden faldt jeg over en udenlandsk podcast over en session, hvor en kvindelig clairvoyant og empat gav en session til en mand, som er i færd med at vågne. Ligesom mange andre, ville han gerne vide, hvad der foregår og kvinden hjalp ham med at kaste lidt mere lys over hans åndelige opvågning. Jeg tænkte i denne sammenhæng, at det er fantastisk, at mennesker som hende stiller sig til rådighed og hjælper andre i den vanskelig process som den åndelig opvågning nogle gange er.

Kvinden er højst sandsynligt et englemenneske, det er hvert fald sådan jeg ser hende, da hun er ualmindeligt empatisk, hvilket tyder på et meget veludviklet hjertechakra. På sin kanal fortæller hun ellers om åndelige emner på en yderst medfølende måde og som person har hun en yderst varm udstråling. Denne kvinde får man lyst at give et kram, ikke mindst på grund af hendes bløde og voluminøse krop.

Af mine observationer fremgår det således, at de englemennesker som er mest opsatte på at hjælpe andre og gør det også, ofte har store kroppe og mange af dem døjer også med diverse helbredsproblemer. Jeg har efterhånden stødt på en del af dem på den ene eller anden måde. Det virker som om deres kroppe holder på fedtet for at lave et ekstra beskyttende lag, der netop beskytter dem mod de lavtvibrerende energier. Personligt beundrer jeg dem for deres indsats og det uselviske arbejde, der ofte ender desværre med det resultat, at mange af dem simpelthen brænder ud, fordi de ikke evner at sætte grænser og giver alt for meget ud af dem selv.

Englemennesker er dog meget forskellige, det er således ikke alle, som kan og skal være terapeuter, men de som gør det, er virkelig engageret i deres arbejde og evner at hjælpe mange mennesker.

At jeg netop hæfter mig ved eksemplet med kvinden er slet ikke tilfældigt, da hun generelt er et godt eksempel på et englemenneske pga. hendes veludviklede hjertechakra. Men hos en del englemennesker kan hjertechakraet på trods af en høj grad af udviklingen alligevel føles lukket. Hvorfor forholder det sig sådan?

Der kan som altid være mange mulige årsager til, at hjertet føles lukket, men oftest skyldes det traumatiske oplevelser i dette eller tidligere liv, hvor hjertet på grund af en voldsom smerte eller chok har lukket sig eller der er kommet et beskyttende skjold for hjertet. Det er normalt hos personer, der har været udsat for meget smertefulde oplevelser.

I nogle guidede meditationer kan vi høre, at vi skal åbne vores hjerte og her møder personen som har lukket sit hjerte eller har et skjold for sit hjerte en indre modstand mod at åbne hjertet. Der er ikke noget unormalt ved det, for ingen ønsker at udsætte sig frivilligt for smerte, og når hjertet står vidt åbent er det jo temmeligt let at blive såret igen.

Men det lukkede hjerte forhindrer én i at opleve også de smukke og vidunderlige ting for fuld blus; såsom smuk musik, naturen og kærlighed fra andre mennesker. Ved at holde hjertet lukket afskærer englemennesket sig også fra at modtage gode ting, alt den overflod som man måske ellers ville have mulighed for at erfare kan ikke blive lukket ind i ens liv.

Hvordan åbnes hjertet? Først og fremmest ved at tage modet til sig og turde mærke livet sådan, som det er og ved en klar intention om at gøre det.

Dernæst hver dag afsætte lidt tid til at sætte sig ned og lave dybe åndetrætsøvelser, for at lukke livsenergi ind i sin krop og efterfølgende visualisere sit hjerte som åbner sig. Hvis det kan hjælpe kan man visualisere en lotus blomst i hjertet, som folder sig ud. En bøn til Gud om at understøtte hjerteåbnings processen er også en vældig god idé i denne sammenhæng.

Ved langsomt at genvinde tillid til livet og ved at øve sig hver dag, kan det lukkede hjerte åbne sig lidt efter lidt.

Kærlige hilsner til alle.

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »