Books,  Spirituality

“The Three Waves of Volunteers and the New Earth”

Vi har været meget heldige med vejret denne påske, masser af solskin og dejlig varme er det blevet til, men nu er det blevet dagligdag igen. Dermed er der ingen, som siger, at det skal blive kedeligt, tværtimod, især, når man elsker at læse, og specielt bøger, der vedrører de såkaldte spirituelle emner.
Jeg er netop i færd med at læse “The Three Waves Of Volunteers And The New Earth” en yderst spændnede bog, som er skrevet af Dolores Cannon.

Photo by Greg Rakozy on Unsplash

Forfatteren til denne bog er blevet kendt i de spirituelle kredse på grund af hendes regressionsterapier til tidligere liv og forfatterskab, som er blevet til på baggrund af den viden, der er kommet af netop de mange regressionsterapier med mange mennesker igennem flere årtier. Mange mennesker fandt således vej til Dolores Cannon, for at finde svar på de udfordringer de kæmpede med og ofte viste det sig, at årsagen var karmisk og havde rødder i tidligere liv.

På et tidspunkt opdagede Dolores Cannon dog under disse terapier, at andre typer klienter var begyndt at opsøge hende. Disse mennesker kunne ikke føres tilbage til tidligere inkarnationer på Jorden under de hypnotiske terapier ligesom hendes andre klienter, fordi det var deres første inkarnation på denne planet. Ingen af dem var klar over det og havde heller ingen erindring om at komme fra andre planeter, solsystemer, dimensioner eller endda selve Kilden, men det fik de så under terapierne til stor overraskelse for dem selv.

Således fandt Dolores Cannon ud af, at der efter eksplosionen af atombomben ved udgangen af 2. Verdenskrig er der blevet sendt et kald ud til Universet om hjælp, da Jorden var i vanskeligheder på grund af de selvdestruktive menneskers adfærd, der var i færd med at destruere planeten med atomkraft.

Efterfølgende begyndte der også at inkarnere mange højtudviklede sjæle på Jorden, som kom fra forskellige steder i Universet for at hjælpe Jorden og løfte vibrationen her. De højtudviklede sjæle kom i tre store bølger som frivillige og uden nogen form for kendtskab til denne planet og med det ene formål at hjælpe.

I bogen kan vi læse om, hvad disse mennesker fortæller under deres respektive regressionsterapier, hvilket er yderst interessant, hvis man vel at mærke interesserer sig for den slags viden.

“The Three Waves of Volunteers and the New Earth” by Dolores Cannon

Citat fra bogen, hvori Dolores Cannon skriver følgende: “ In the last five years of my work, I have been finding more and more souls who have come directly from God, and have never been in any type of physical body. I have had people go back to where they were ETs living in spaceships or on other planets, to where they were on other dimensions, to where they were light beings and did not need a body. The volunteers come in with a sheath or cover over their souls so they cannot accumulate karma because once they accumulate karma they have to be born again and again. Now there are tens of thousands of these new souls all over the world, and the higher beings have said they don’t have to worry about us destroying the Earth. They say we have finally tipped the balance. We are going to be able to save the world.
The purist and most innocent of all are those souls that come directly from the Source or God. I have asked to know what God is. They said that our conception is just a tiny thread of what He truly is. We cannot even begin to conceptualize what He is. They all describe God in the same way: He is not a man – if anything He would have been a woman because women are the creative force. But God is neither man nor woman. He is huge Source of all energy, described as an immense Fire or Light. Some call God the Great Central Sun, a huge energy Source, and yet so full of love , total love. One client described the Source as “The heart of the Sun. The heart of God.” When the pure beings who have come directly from God go back to the Source during the session, they do not want to leave. This is where we all began; we were originally one with this Source. The souls who have come directly from God say that there is no separation; it is all one. I have asked, “If you loved it so much, why did you leave?” They all said the same thing: “I heard the call. Earth is in trouble. Who wants to go and help?” Even the ones who are ETs have said the same thing. And when they come into the body, like all of us, their memories are erased. I have asked, “Wouldn’t it be easier if we remember why we have come?” They said it would’t be a test if you knew the answers.”

Klik på billedet eller HER for at høre Dolores Cannon fortælle om emnet.

Det var så lidt om denne spændende bog og jeg håber du finder tid til at hygge og i det hele taget har det strålende.

Kærlige hilsner
Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »