OTHER THINGS

Så er juni collagen landet and I love it.

Just enjoy it!

20 LÆKRE TING TIL SKØNNE KVINDER: 1 Nova kjole, mineral rød, 2 de lækreste sneakers fra Manas, 3 lys denimblå jakke, 4 lys denimblå kjole, 5 ruskindstaske fra ICHI, 6 Olivia Burton Gavesæt, 7 sandal fra Birkenstock, 8 NÜMPH KINSEY TOP, 9 armbånd fra By Biehl med vedhæng formet som Livets Træ, 10 Bohemia Kurvetaske, 11 cool t-shirt fra Pieces, 12 NA-KD jumpsuit i cool denim, 13 super fin skjortekjole, 14 top i flot sommerprint, 15 La Femme L’eau Bodyspray, 16 MAC Power Kiss Lipstick, 17 Split Fibre Large Face Brush, 18 Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate, 19 RAY-BAN SOLBRILLE, 20 vingummi vitaminer til håret

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »