Books,  Spirituality

Min sommer med Anastasia

Denne sommer bliver uforglemmelig. Jeg kan ikke forklare helt, hvordan det gik til, men med ét var Anastasia dukket op i mit liv. Anastasias sagte kalden fra hendes hjem i den sibiriske tajga nåde mig en ganske almindelig dag.

Men inden da modtog jeg nogle budskaber fra min kære moder, der nu i sit åndelige hjem, har en meget bedre udsigt og perspektiv over mit liv, og derfor kan inspirere mig. “Husk dine jordiske rødder, glem ikke dine forfædre, der ligger meget visdom og styrke i dit jordiske ophav.” formidlede min kære moder til mig.

Mit jordiske ophav, mine tipoldeforældre, oldeforældre og bedsteforældre stammede alle fra landet, de var stærkt forbundet med jorden og levede i fin harmoni og balance med naturen. I modsætning til dem, har hele mit liv udspillet sig i byen, bortset fra de skønne sommerferier på landet hos familien, hvor jeg som barn kunne nyde den landlige idyl. Jeg mindes dem med nostalgi, de landlige stemninger og mange familiemedlemmer, alt er så flygtigt, alt dette er væk nu.

Jeg fik pludselig en indre længsel, en længsel efter at opleve naturen igen, på en helt anden måde end jeg kan i byen. Jeg holder ellers meget af byens parker og de mange smukke åndehuller, der som de veltrimmede oaser fungerer som byens lunger og afslapningssteder for mange byboere. Men netop denne veltrimmethed, denne pænhed, denne nydelighed fik jeg behov for at komme væk fra, jeg savnede at opleve den oprindelige, vilde natur, der aldrig er blevet berørt af menneskene. Og netop lige på det tidspunkt dukkede Anastasia op ud af den blå luft.

Med lukkede øjne visualiserede jeg en skov. Næsten med det samme så jeg en vældig, frodig skov uden en begyndelse og uden ende. Træerne var enorme, luften krystal klar, aldrig har jeg set en så uberørt natur. Jeg følte et stærkt moderligt nærvær, det favnede alt i denne skov, dets omsorgfuldhed gav mig en indre ro, jeg slappede helt af og lod mig omfavne af Moder Jords kærlige favn.

I denne tilstand af afslappethed så jeg en ung kvindelig skabning løbende på en eng ledsaget af nogle ulve. De løb sammen fordybet i en leg, kvinden svævede næsten over græsset og blomsterne. Hun udstrålede en enorm glæde, hendes lette, elegante bevægelser mindede om sommerfuglens. Hvem er du? Hvad er dit navn? sagde jeg. “Jeg er Anastasia. Godt du er kommet, jeg har kaldt på dig.” svarede hun, mens hun fortsatte med at lege med ulvene. Jeg besluttede mig for at tilslutte mig denne glædesstrålende flok og løbe sammen med dem, og det gjorde jeg så.

Mens vi legede sendte Anastasia mig telepatiske billeder, så jeg kunne se hendes liv. Hun er født og opvokset i tajgaen, er et naturbarn, der lever i skoven i pagt med naturen og alle skovens beboere. Tajgaen er hendes hjem, den tager sig af hende som den kærligste moder, giver hende omsorg, og alt, hvad hun overhovedet har brug for. Hendes oldefar og bedstefar har sørget for at lære hende alt, hvad et naturmenneske har brug for. Og nu som voksen besidder hun en enorm visdom og evnen til, til enhver tid at hente informationer direkte fra selve Kilden.

Sammen med Anastasia kan jeg være en Free Spirit, hendes væsen løfter min egen energi, jeg føler mig så levende som aldrig før. Alt ved Anastasia og hendes vilde liv i den uberørte natur fascinerer mig, kontrasten til mit byliv er enormt. Alt det som hun har, den rene luft, levende vand, naturlig mad og beskyttende natur, kan ikke købes i byens allerfineste butikker. Hun er omgivet af ægte rigdom og overflod, og så har hun en intakt forbindelse til Kilden.

Da jeg tog afsked med Anastasia vendte jeg tilbage til mit byliv og vidste nu, at min moders kloge ord rummede en stor visdom. Det er nemlig meget vigtigt for alle at genopbygge en energetisk forbindelse til sit ophav, da vi netop igennem dette skaber dybe og stærke rødder, og dermed bliver vores jordiske identitet styrket. Og netop for Free Spirit englemennesker og andre lysarbejdere er det en forudsætning for at fungere godt i sit jordiske udfordrende liv.

“ANASTASIA” af Vladimir Megre

Anastasias livsstil inspirerer mange millioner mennesker, mange vågner op i disse tider og finder ud af, at man kan tænke og leve på en helt anden måde end vi har gjort hidtil. Og hvordan kan man finde mere viden om Anastasia? Tja, man kan altid begynde med at læse Vladimir Megres bog Anastasia, hvori han beskriver sit møde med hende, eller måske forsøge at møde hende telepatisk. Under alle omstændigheder er mødet med Anastasia på den ene eller anden måde en særlig oplevelse, som mange kan inspireres af allerede denne sommer.

Som altid sender jeg mange positive hilsner.

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »