Motivation

Ideer bliver fanget og realiseret

Som jeg har skrevet sidst, er jeg ved at komme ud af min komfortzone i forhold til at skrive indlæg på mit modersmål og som man kan se, er det allerede blevet til det første indlæg på polsk, hvilket jeg er enorm glad for. Det første skridt er ofte det vigtigste og i det her tilfælde, er jeg blevet bekræftet i, at jeg godt kan. Følelsen ved at realisere sit fortsæt er meget dejligt, så jeg håber, at I også vil følge trop med at træde ud af jeres egne komfortzoner i forhold til at bruge jeres evner og talenter.

Det første indlæg på polsk handler om overflod og tager sådan set udgangspunkt i en samtale mellem to kvinder, hvor de i en film på Youtube netop fortæller deres personlige historier og forskellige tilgange til emnet. Den ene af dem har endda for nyligt udgivet en bog, der netop handler om overflod.

Hvis du kender nogen, som kan have glæde af at læse et indlæg på polsk om overflod, må du meget gerne fortælle vedkommende om mit indlæg. Når nu vi taler om overflod, er det værd at bemærke, at overflod kan vise sig i vores liv på mange forskellige måder og behøver ikke nødvendigvis kun være i forhold til penge, men f.eks. gode ideer, for disse er også et godt tegn på overflod – vel at mærke den kreative af slagsen.

Det viser sig desværre, at den “translater” jeg har fået installeret på siden, ikke kan oversætte fra polsk, men kun til polsk, så det er selvfølgelig ret ærgerligt, men man kan åbenbart ikke altid få det hele.

Og nu da jeg havde brugt en del tid på den polske tekst, fik jeg også lyst til at indspille den og som tænkt så gjort og nu kan man også lytte til den på Youtube. Som du kan se, har der ikke manglet skaberlyst her, heller ikke ideer til at kreere noget nyt og det er en rigtig dejlig udvikling, når vi tør gribe vores ideer og omsætte dem til noget konkret.

Da indtalingen af den polske tekst gik så fint, kan jeg formode, at jeg vil indtale også andre polske tekster i takt med, at det bliver skrevet og udgivet her på siden. Men ellers nyder jeg sommeren, for den varer jo kort og de dyrebare solskinstimer og den varme luft skal nydes. Det var sådan set det, jeg vil dele denne gang og selvfølgelig også opfordre dig til at fange de ideer, som kommer direkte til dig og naturligvis også handle på dem til store glæde for både dig selv, men også andre.

På genhør og nyd solen.

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »