ENGLEMENNESKER,  Motivation,  Spirituality

Englen springer ud af sin komfortzone

For tiden bliver der talt en del om at træde ud af komfortzonen, i hvert fald er det et populært emne blandt alskens folk, som vejleder andre bl.a. inden for selvudviklingsområdet. Og da jeg for nyligt er blevet opmærksom på, at dette emne bliver ved med at dukke op i mit eget liv, er jeg begyndt at granske både det, men også de områder, hvor jeg ønsker at træde lidt mere ud af min komfortzone.

Der findes ligesom hos mange andre ting, som jeg måske har overvejet at gøre, men har udsat dem, fordi det ville være ensbetydende med, at jeg netop skulle rykke mig lidt ud af det vante og bevæge mig ud i retning mod noget nyt og ukendt. Og på trods af, at det nye til tider kan virke ret tillokkende og endda lovende, er der ofte en form for indre modstand at spore inde i mig.

For blot at prøve at gøre noget på en anden måde end den vanlige forbinder jeg tit med uforudsigelighed, der til tider virker som en bremse og jeg er ret forsigtig af væsen – bilder jeg mig selv ind – indtil jeg minder mig selv om noget vigtigt vedrørende min indre identitet.

Så jeg gransker omhyggeligt i denne sammenhæng min indre identitet og undervejs dukker der et billede op, som viser mig nogle sider, der er lidt forskellige fra den påtagede ydre maske af forsigtighed.

I forhold til at rykke os ud af vores komfortzone, forholder vi os ofte ambivalent, for vi har lysten på den ene side og angsten mod det ukendte på den anden. For mange sensitive englemennesker kan det være ret udfordrende at træde ud af sin komfortzone og f.eks. vise hvem man er indeni og ens indre verden, som man gemmer fra andre af frygt for at blive misforstået og latterliggjort.

Det kræver derfor ofte mod at stå ved sig selv og vise sin omverden, hvad man rummer, det er ikke let, men glæden, når vi har endeligt valgt at gøre det, er jo også stor. For et englemenneske kan det at komme ud af skabet som engel være en stor ting, men også ret ensomt, da det er sjældent, at ens nærmeste omgivelser overhovedet kan forstå det, især fordi man selv faktisk også har svært ved at begribe det.

Når vi endelig gør det, må vi være forberedt på en vis modstand fra vores omverden, da det er ikke sikkert, at den er klar til den slags overjordiske åbenbaringer. Højst sandsynligt vil den modtage vores udmelding med en stor portion skepsis, hvilket er helt okay, så længe vi ikke bliver brændt på bålet😉

At erkende sin indre identitet udelukkende over for sig selv kan også være en form for udtræden af ens komfortzone og samtidig også en temmelig befriende begivenhed, for så er man endelig landet i sig selv efter en meget lang rejse og kan nu slappe lidt af.

Apropos den lange rejse er det vel heller ikke helt forkert at sige, at englens inkarnation som menneske på Jorden er en enorm bedrift og her kan vi virkelig tale om at træde ud af sin komfortzone. For når en engel forlader det trygge englerige og dermed kaster sig rent ud sagt ned i en ukendt afgrund ligesom en vaskeægte kamikaze, er denne på mange måder vanvittige nedstigning gennem dimensionerne både et mirakel og den mest radikale udtræden af komfortzonen, vi overhovedet kan forestille os.

Allerede på dette punkt kunne vi være foranlediget til at konkludere, at inkarnerede engle i virkeligheden må være en slags eksperter udi kunsten at træde ud af komfortzonen. For hvem kunne overhovedet og nogensinde finde på at forlade engleriget til fordel for Jorden? Hvad er der så tiltrækkende ved denne planet udover selvfølgelig dens skønne natur? Er det virkelig så vigtigt for engle at inkarnere som mennesker? Hvor findes gevinsten ved at træde ud af komfortzonen i dette tilfælde?

Tja, det gælder for alle bevidste væsner, at de ønsker at udvikle sig og de bedste muligheder for udvikling optræder netop der, hvor der findes mest mulig modstand. Derfor er Jorden et perfekt sted for engle at opholde sig på, erfare menneskelivet indefra og udvikle sig. I engleriget er der, som bekendt ingen modstand, der er lys, kærlighed og alt er lutter lagkage og efter æoner kan det også blive ret trivielt, så hvorfor ikke prøve noget nyt, hvis muligheden byder sig?

Her på Jorden har det altid været sådan, at siden det moderne menneske dvs. Homo sapiens er blevet skabt og de første civilisationer og kulturer har set dagens lys, har mennesket haft tendens til at regredere i udviklingen af og til. Og derfor uden assistance udefra fra andre højtudviklede væsner, ville Homo sapiens, hvis den vel at mærke blev overladt til sig selv, fortsat befinde sig udviklingsmæssigt i stenalderen i bedste fald eller simpelthen uddø i værste fald.

I det hele taget tyder noget på, at den fysiske art Homo sapiens højst sandsynligt er blevet skabt af udefrakommende kosmiske rejsende fra en anden planet i vores solsystem ved bl.a. hjælp af deres gener, samt kendskabet til genteknologi, men det er en længere historie og den gemmer vi måske til en anden gang, hvis der er interesse for det.

For englen er det således en win-win-situation at inkarnere på Jorden og dermed forlade den vante komfortzone i engleriget. Her på planeten får englen helt naturligt rigelig med modstand, nogle gange endda så meget, at det halve kunne være nok. Ved sin blotte tilstedeværelse er englen dermed medvirkende til at holde vibrationen på et tilpas højt niveau, fordi den i sig selv bærer eller indeholder mere lys end et ganske almindeligt menneske, og det er sådan set også dens største gave til menneskeheden.

De inkarnerede englenes lys hjælper menneskeheden med en fortsat udvikling, og dermed også forhindrer dens tilbagefald til tidligere udviklingsstadier, sådan som den tidligere har haft det for vane.

I lyset af alt det nævnte, er Jorden en ret attraktiv planet for os at inkarnere på, men som sagt er det ikke let at være her, til gengæld kan vi øve os her i kunsten at være uden for vores komfortzone. Og når vi tror, at vi er meget forsigtige af væsen, er det måske blot en forestilling uden hold i.

Hermed de bedste sommer–og englehilsner til alle modige engle og husk at holde godt fast på jeres sommerhatte og briller, når I springer ud af jeres personlige komfortzoner denne sommer.

Zophia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »