ENGLEMENNESKER,  Motivation

Englemennesket som en empat og energitransformator

Hver dag passerer jeg mange forskellige mennesker i min by. Nogle af dem bærer på meget stærke følelser og emotioner, og når jeg går forbi dem berører jeg helt naturligt deres aurafelt med mit eget. Dette korte møde, hvor vores respektive auraer kommer i berøring med hinanden er nok til, at jeg automatisk føler deres stærke følelser og emotioner som mine egne.

De lavtvibrerende energier som f.eks. vrede, frustration, had, depression og lignende er så stærke, at de føles meget intensivt af sensitive sjæle såsom empater.

For mange år siden fik jeg at vide af en psykolog, som specialiserer sig i både sensitivitet og spiritualitet, at jeg er en intuitiv empat, fordi jeg netop har denne evne at føle andres stærke følelser og emotioner.

Det er ikke unormalt for mange englemennesker at være i besiddelse af denne evne og de fleste, som har haft en vanskelig barndom og er vokset op i en dysfunktionel familie har fået aktiveret virkelig lange antenner, som er i stand til at føle andres energier. I daglig tale kalder vi dem “lange antenner”, men i virkeligheden er det via vores aurafelt og hjerte, at vi er i stand til at føle andres energier.

Mennesker som er vokset op i en dysfunktionel familie, har højst sandsynligt været udsat for mange forskellige energier fra dysfunktionelle familiemedlemmer i form af stærke følelser og emotioner, og derfor kender dem vældig godt.

At vokse op i en dysfunktionel familie er et valg man tager inden inkarnationen, og det gør man for både at fungere som et lys i en familie, hvor det er tiltrængt, samt for at netop vænne sig til disse stærke energier, som ofte er ret tunge og ubehagelige.

En englekvinde fortalte mig engang, at hendes barndom havde været et sandt helvede, hun omtalte sit barndomshjem som et inferno. Som voksen havde hun svært ved at give slip på barndommens negative energier, hvilket medførte, at hendes liv var meget kaotisk. Hun havde svært ved at fungere nogenlunde normalt og kunne heller ikke tage sig af sine børn.

Hun levede et eskapistisk liv, hvor hun brugte det meste af tiden på de sociale medier, som forværrede hendes i forvejen dårlige jordforbindelse, men hun gad ikke bruge tiden på at komme ud i naturen, for at afhjælpe det. Hendes dagdrømmerier handlede om engle, hun ønskede brændende at se dem.

Det virkede som om hun manglede motivationen til at arbejde med sig selv, for at komme ud af barndommens energier og levede et inaktivt liv indhyllet i tåger af cigaretrøg. Hun sad således dybt begravet i de gamle energier, som gjorde hende mere og mere psykisk ubalanceret og fysisk syg. Det endte desværre med, at hendes lunger svigtede helt på et tidspunkt på grund af rygningen og hun forlod den fysiske verden og hendes smukke børn.

Englemennesket har evnen til at løfte sig energetisk til ret høje niveauer, når det vil det, men der findes også nogle, som er temmelig selvdestruktive og mangler motivationen til at vikle sig ud af de tunge energier, desværre.

Livet på Jorden er jo vanskeligt for alle, vi kommer her ud for mange udfordringer og jeg hører lysarbejdere/englemennesker fortælle om vanskelige oplevelser fra deres liv, men de fleste har heldigvis en god fighterånd, så de skal nok klare det.

Eskapistisk livsstil er ikke vejen frem for nogen, en god jordforbindelse og stor portion realisme er derimod god at have, når vi skal fungere nogenlunde på denne planet.

Englemennesker kan godt lide at dagdrømme og det er helt okay, der skal være plads til det hele, men en god jordforbindelse er alfa og omega for os.

Det som vi ikke tager op og bearbejder i dette liv, vil vente på os i den næste inkarnation, så det giver en god mening, at vi tager vores udfordringer op, selvfølgelig altid i vores eget tempo og i det omfang vi formår, men det vigtigste er, at vi ikke giver op.

Når jeg ser på flotte glansbilleder af engle, tænker jeg, at de ikke har særlig meget med den jordiske virkelighed at gøre, men vi arbejder hele tiden på at bringe himlen ned på jorden og en dag bliver det en realitet, det ved jeg.

Når vi som engle har oplevet et helvede på jorden i form af vanskelige oplevelser, er der meget lidt, som efterfølgende kan overraske os, når det kommer til energier. Det gælder som sagt om at give slip på barndommen, når den er blevet bearbejdet og healet og opfatte alt det, som skete, som vigtige lektier eller erfaringer i den jordiske skole.

Her lærer vi mange brugbare lektier, som er relevante for livet på Jorden og vi må først og fremmest forstå, at vi har selv valgt disse lektier og vi på ingen måde er ofre for omstændighederne. Mange englemennesker kan have tendens til at tro, at deres vanskeligheder skyldes karma, men man vil oftest finde ud af, at det ikke forholder sig sådan. Vi vælger selv vanskelige erfaringer helt frivilligt og det må vi ikke glemme.

Har man været i et helvede i sin barndom, ungdom eller måske endda som voksen, er det derfor meget vigtigt, at man arbejder bevidst på at bearbejde alt det, som skal bearbejdes, forstår, tilgiver, giver slip og kommer videre, da der er absolut ingen grund til at sidde fast i gamle energier og unødvendigt opfatte sig selv som værende et offer, for det er vi ikke.

For at blive en aktiv lysarbejder skal man som udgangspunkt have renset ud i sine egne energier, for på den måde at løfte sig energetisk og tillade mere lys i sit indre landskab. Og når man også via sin barndom er blevet fortrolig med det lavtvibrerende energispektrum, bliver man ret god til at skelne mellem energierne, hvilket er en stor fordel på denne planet.

I lyset af det, kan opvæksten i en dysfunktionel familie opfattes som meget nyttig. Jeg ved godt, at det lyder underligt, men hvis vi ser på det fra et højere perspektiv, er det nogle gange det, som skal til for at aktivere en som lysarbejder og empat.

En empat kan beskrives som en person med et højtudviklet hjertechakra. Hjertechakraet består i alt af tolv hjerteblade og jo flere af dem, som er udviklet og helt udfoldet, jo mere er man i stand til at føle andres energier. Empater kan også kaldes for hjertemennesker pga. deres store evne til at føle med andre og i tilfælde af englemennesker også ved samme lejlighed transformere de lavtvibrerende energier.

Når vi føler andres stærke følelser og emotioner er det dog ikke meningen, at vi skal slæbe rundt på dem, derfor er det vigtigt, at man har den bevidste intention om at give slip på dem. Ved samme lejlighed vil disse følelser og emotioner som sagt blive transformeret, når de kommer igennem os og på den måde hjælper vi verdenen med at reducere mængden af lavtvibrerende energier.

Med tiden bliver man bedre og bedre til at skelne mellem sine egne og andres energier, men det er dog vigtigt altid at være selektiv mhp. hvem man omgiver sig med, når man er en empat. Der findes mennesker, som ligefrem trives i lavtvibrerende energier og disse er nok ikke det bedste selskab for en empat, da man vil føle sig konstant drænet i deres selskab. I det hele taget må man huske at opholde sig i naturen så meget som muligt, da den har en gavnlig virkning på alle sensitive og empater, samt at rense sit energifelt hver dag.

Det var så lidt om at være et sensitivt englemenneske og empat, jeg håber, at du kære engel passer godt på dig selv og husker, hvor vigtig du er for denne verden.

Kærlige hilsner

Zophia

Reklameliks til lækre modetrendsBlazer fra FransaKjole fra Dranella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »