ENGLEMENNESKER,  Spirituality

Vi fylder os op med det guddommelige lys 

Mens denne årstid byder på ultrakorte dage og meget lange og mørke nætter, pyntes der allerede over det hele med smukke juledekorationer og tusinder af lys. Det er jo også lyset som vi længes allermest efter lige nu og for nogle er denne periode ret hård at komme igennem. 

Mange oplever at komme i berøring med en slags mørke, som føles tung og som kommer indefra. Der foregår nemlig en udrensning af tunge energier lige nu, der siver op fra ens underbevidstheds krinkelkroge, hvilket er en gavnlig proces for os, på trods af, at det føles ubehageligt mens det står på.

Vores nuværende personlige energetiske udrensning falder sammen med den intensiverede kollektive udrensning og varer ved indtil de største ophobninger af tunge energier er blevet udrenset. Englemennesker og alle lysarbejdere spiller en vigtig rolle i denne sammenhæng og det sker ofte helt ubevidst.

Reklamelinks: *kjole fra Nümph, *BOSSA pendel, *smuk lille engel i mørk eg og messing, *jakke fra Créton, *slå-om nederdel

Formålet med udrensningen er at komme ind i det nye år med en lettere bagage, for der er ingen grund til at hænge fast i gammel og tung energi, da der venter masser af nyt i det nye år og der skal gøres plads til det.

Når diverse humørsvingninger overvælder os, er det derfor værd at huske på, at det højst sandsynligt skyldes en indre energetisk underbevidstheds udrensning. 

Vi kan hjælpe hele udrensnings processen ved at afsætte ti minutter hver dag til at lave en visualisering, der går ud på at lade en guddommelig lysindstrømning passere igennem os. Intentionen med denne visualisering er at rense vores aura indefra med guddommeligt lys, opløse alle blokeringer i chakraerne og fjerne alt det, som er stagneret og formørket. 

Så sæt dig godt til rette og visualiser, at der går stærke og dybe rødder ned til Moder Jord fra dine fødder, det er nemlig altid vigtigt med en god jordforbindelse inden man lader sig gennemstrømme af det guddommelige lys. 

Når du har gjort det, send så en intention ud til vores kærlige Gud om at sende et hvidt/gyldent lys ned via din kronechakra og igennem hele dig. Visualiser dette lys og lad det strømme igennem dig, således, at hele dit væsen bliver gennemstrømmet, renset og healet. Husk til sidst at takke for gennemstrømningen af lyset.

Engle er lysvæsner, vi repræsenterer det guddommelige lys og kærlighed her på Jorden, men kan ligesom alle andre mennesker blive “formørket” dvs. opfyldt af mange tunge energier. Derfor er det meget vigtigt, at vi husker os selv på at lade os fylde op og gennemstrømme med det guddommelige lys hver dag, for at fungere optimalt i vores jordiske og fysiske tilværelse. 

Når vi om aftenen hygger og tænder stearinlys, er det også godt at huske at lave en indre lysgennemstrømnings visualisering netop for at holde os selv i god indre form i denne mørke årstid.

Som engle og lysarbejdere fungerer vi ofte som lysmodtagere, lyskanaler og lysformidlere for det guddommelige lys, men det er ikke sikkert, at vi altid er klar over det. Uanset om vi er bevidste om, hvad der foregår på det energetiske niveau eller ej, er det en vigtig opgave vi udfører mens vi er her.

I denne tid kan det også forekomme, at man har svært ved at tage sig sammen til noget som helst og kan have lyst til at gå i vinterhi. Det kan selvfølgelig skyldes årstiden, men kan også være forårsaget af det indre energetiske arbejde, der gør os fysisk trætte og måske også endda ufokuserede, hvad angår vores daglige og fysiske opgaver og pligter. Det kan føles som om man har skruet ned for sig selv og tempoet og mest har lyst til stilhed, fordybelse, fred og ro.

I bund og grund handler tiden inden Julen om en indre forberedelse og er man sensitiv over for energier, kan det tydeligt mærkes, at energien netop opfordrer til mere fordybelse.

Jeg håber, at du kære, smukke engel gør alt det, som hjælper dig med at komme bedst muligt igennem den mørke årstid og passer rigtig godt på dig selv.

Mange kærlige hilsner

Zophia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »