Books,  OTHER THINGS

Se de lækre julegaveideer, ho ho ho:-)

De fleste af os foretrækker at købe julegaverne i god tid for at undgå i sidste sekund at skulle løbe rundt i forretningerne og stresse i en periode, hvor der i forvejen er meget travlhed forbundet med Julen. Det er altid godt at være i god tid og dermed i ro og mag finde på noget både brugbart og lækkert. De fleste af os har rigeligt i forvejen, men det er alligevel meget hyggeligt i forbindelse med Julen at modtage og ikke mindst give gaver.

I denne anledning har jeg lavet flere collager med lækre julegaveidéer, således at man kan hente inspiration her. De ting som jeg har valgt her kan forhåbentligt være inspirerende for dig, som er på udkig efter dejlige julegaver. Jeg vil løbende tilføje flere collager til dette indlæg, så kig forbi af og til.

Kærlige hilsner

Zophia

Reklamelinks: *Dior Jadore Eau de Parfum Gaveæske, *Stor Bamse bjørn, *SABINE LOOSE strik, *Essie neglelak, *Luksuriøst, tosidet håndklæde, *Chandelier i papir fold fra Skinbjerg, *RÅHVID CASHMERE HUE MED KVAST, *Baked Minerals Silk fra TROMBORG

 

Reklamelinks: *Jul Scented Candle, *IT Cosmetics Confidence in an Eye Cream, *Maxi Julemus, *“Ayurveda Opskriften til et liv i balance” af Martin og Zennie Bonde, *Olivia Burton Ur, *Maysa Morgenkåbe Rose
Reklamelinks: *UGG Støvler, *Mads Nørgaard Strik, *A-Guddommelig Smuk Design-Ring – Triple – Citrine & Aquamarine – Sølv, *Lucie Kaas Klovn i Træ, *Finnsdottir Lysestage, *Vissevasse, Puslespil, Ice Skating, *Vittoria – Læder secchiello taske
Reklamelinks: *Essie Julekalender, *Rosendahl Arne Jacobsen Bordur, *Flowerpot Pendel Messing, *Galaxy isskøjte, *Shahin Pendant fra Design By Us, *AZIZA STRIK RULLEKRAVE
Reklamelinks: *Boss The Scent For Her Eau de Parfum, *Louise Kragh halskæde N’Roll guld, *Elephant Lærreds billede, *New Balance Sneakers, *ReDesigned Taske, *Coster Copenhagen Mohair knit Canyon Rose, *Louise Kragh ørering N’Roll guld, *Storm og Marie Kjole
Reklamelinks: *“De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner” af Beatrix Potter, *Bunny i rosastribet natkjole, *Kanin i mintstribet pyjamas, *Storesøster Julemus i Julebog

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »