ENGLEMENNESKER,  Spirituality

Englemenneskets sensitive verden

Englen dumpede ned fra himlen ind i en fysisk menneskekrop, for at skulle være et menneske. Englen har været vant til at være omgivet af ubetinget kærlighed, lethed, lys og glæde. Men nu skulle den være fanget i en lille krop, hvor der er meget trangt – så lidt plads til et stort væsen, der har været vant til ubegrænsethed i hele sin eksistens.

I den verden som englen lever i nu er der meget støj, alle mulige slags forurening og tunge energier. Englen bliver ofte overvældet af alt dette, det føles som om man befinder sig i en energetisk suppe af tanker, følelser og emotioner. Hvilke er englens egne, hvilke tilhører andre, hvad skal englen stille op med dem?

Englen elsker ro, stilhed, harmoni, lethed og skønhed, men det lader til at englen fungerer som en svamp, der tiltrækker alt det modsatte, alt det tunge, der gør englen overvældet, udmattet, træt og nogle gange endda lidt desillusioneret.

Heldigvis får englen en rigtig god idé og på baggrund af den udtænker en god plan. Englen siger til sig selv følgende:

“Jeg er kommet til denne mørke verden, fordi jeg er blevet bedt om at hjælpe med at løfte den til et højere niveau, hvor der er mere lys, kærlighed, skønhed og glæde. Men det lader desværre til, at jeg i stedet selv er ved at blive trukket ned i alle de mørke og tunge energier, for denne verden er spækket med disse energier. Hvis jeg fortsætter på den måde, bliver jeg snart selv formørket ligesom denne verden, og det var jo slet ikke meningen med min inkarnation i kødet her. Derfor er der ikke andet at gøre end at bede Gud om hjælp, denne planet er i sidste ende Skaberens ansvar.”, bliver englen enig med sig selv.

Reklamelink: Engel – Angelstar

På baggrund af sine tanker begynder englen at sende små pakker til Gud. Pakkerne indeholder alle de tunge energier, som englen støvsuger der, hvor englen færdes, samt små beskeder til Gud. I beskederne står der, at englen ønsker, at alt som ligger i pakkerne bliver transformeret til dejlige energier.

Derudover indeholder pakkerne forbøn om transformation af energierne på vegne af de mennesker som har akkumuleret dem ved at ubevidst sende negative tanker, følelser og emotioner ud til sine omgivelser. Englen ønsker at hjælpe menneskene med at reducere mængden af karma som de konstant skaber.

Det hænder desværre også, at englen selv får negative tanker, følelser og emotioner, så de bliver også sendt til Gud med ønsket om transformation. Englen er bevidst om, at alt det negative kan skabe ubalancer i sindet og i kroppen og i værste fald føre til sygdomme, og det ønsker englen selvfølgelig ikke. Englen ved også, at den er i besiddelse af skabende evner og det er netop dens tanker, følelser og emotioner som er medvirkende til at manifestere materielle ting og forskellige begivenheder i dens liv.

Reklamelink til Lorna Byrnes bog: “Englene er overalt”

Englen tænker, at ved at overlade ansvaret til Gud, er det fra dens side en stor kærligheds- og tillidserklæring til Skaberen. Englen synes, at det ofte kan være svært at have overblik over, hvad der egentlig sker i denne verden, og derfor er det mest fornuftige at overlade det til den Guddommelige Fader/Moder.

Englen føler sig sommertider lille bitte i den menneskelige krop og synes, at det er meget svært at være et meget sensitivt væsen i en usensitiv verden, men så længe englen husker sig selv på at bede Gud om hjælp og støtte, skal det nok gå.

Englen elsker Gud mere end alt andet på Jorden og i hele Universet, den er taknemlig for, at Gud har skabt den og givet den mulighed for at opleve og erfare livet, også i den laveste dimension sammen med andre menneskelige væsner, der udvikler sig på Jorden.

Englen synes, at mange af de ting som den oplever her, stadigvæk er uforståelige for den og det ofte kan være svært at forstå jordmenneskene, men den har lovet sig selv at tage det hele som en oplevelse. Englen ved, at Gud elsker alle mennesker meget højt, uanset deres udviklings- og bevidsthedsniveau, de er jo Guds kære børn som har et stort potentiale og med tiden vil de udvikle sig til bevidste og kærlige væsner.

Englen forsøger at gøre ligesom Gud dvs. elske alt og alle, men det lykkes ikke altid så godt, og når det sker, siger englen til sig selv: “pyt med det, det skal nok lykkes næste gang eller næste gang igen”. Englen har fundet ud af, at det hjælper, når den tager tingene let uden at bekymre sig, og ofte er det der skal til, en stor portion latter, mere kompliceret behøver det faktisk heller ikke at være.

Englen sender mange kærlige englehilsner til sine dejlige englesøstre- og brødre og er sikker på, at vi klarer vores ophold her helt fint, og at det hele nok skal gå godt i sidste ende.

Kærlige hilsner

Zophia

Reklamelink til Asger Lorentsens bog “Stjernemennesker og englemennesker”, hvor du kan læse mere om englemennesker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »