Spirituality

Vi beder for menneskene og Jorden

Uden for vinduet blomstrer blommetræet allerede og de fine små blomster ligner hvide snefnug. Fuglene hopper ubekymret fra den ene gren til den anden, det virker som om de har travlt med et eller andet, alt ser ellers fredeligt ud på overfladen. 

På trods af det, kan englen fornemme en stærk tankeform som florerer i dens omgivelser. Tankeformen føles som en slags afventen på begivenhedernes gang. Det er dog ikke englens egen tankeform. Tankeformen har derimod en kollektiv karakter.

Menneskene ved ikke, hvad der kommer til at ske, men en ting er sikker, alt det som dukker op, herunder diverse vira, forsvinder før eller siden, sådan har det altid været. Menneskene har fået at vide via medierne, at der er opstået en ny virus i Kina, og derfor skal man være på vagt, fordi nogen er blevet smittet med den. Menneskene elsker at rejse, men nu skal de være ekstra på vagt og tage de forholdsregler i brug, som myndighederne har bedt dem om at gøre, indtil virussen går over af sig selv.

På Jorden mangler der ikke alskens begivenheder, der sker hele tiden noget, hvis det ikke er det ene, så det er det andet, og i vores tid, spredes alting meget hurtigt. Brandene, nyhederne og vira spredes hurtigt og forsvinder ofte lige så hurtigt, heldigvis. 

Da netop brandene i Australien blev slukket, håbede vi på lidt ro, men det varede ikke længe, før en virus dukkede op som nu får den store omtale i verdens medierne. Man skulle næsten tro, at medierne ligefrem frydes over den slags begivenheder, da de på grund af dem får mere opmærksomhed, idet mange mennesker åbenbart holder af at “svømme” i stærke emotioner affødt af sensationelle nyheder.

Mørkets magter har i denne forbindelse travlt, de sover heller aldrig og lige så snart, der er en mulighed for at sprede noget, som kan skabe frygt, står de på spring for at gøre det. De ser også gerne, at menneskene bruger mest muligt af deres tid på at lytte og se de negative nyheder, for derved bliver de energetisk påvirket af dem. Det er derfor en ikke særlig god idé at bruge meget af sin tid på den slags nyheder, for det som man fokuserer på og bruger sin energi på, vokser i styrke.


Englen hverken lytter til nyhederne eller ser dem, men på trods af det, er den alligevel velinformeret om, hvad der foregår via de sociale medier. Englens opgave er som altid, ikke at lade sig påvirke af det negative og derimod holde fokus via intentionen rettet på det positive, samt bede Gud om at nedfælde positive guddommelige energier til Jorden som modvægt til de mørke kræfters negative indflydelse.

Som vi ved, er det ikke første gang, at verden får “serveret” en virus fra Kina og i denne sammenhæng bliver vi endnu en gang gjort opmærksom på kinesernes manglende respekt for dyrene, samt de uhygiejniske forhold, der hersker på nogle af de kinesiske markeder, som netop skaber ideelle forhold til udvikling af alskens vira.

Vi ved godt, at også denne virus vil gå over af sig selv og vi beder Gud om, at dette kommer til at ske hurtigst muligt. Vi ved også godt, at der ligger en lektie for menneskene, der går ud på at begynde at behandle dyrene med respekt, de er jo levende og følende væsner.

Kina er som bekendt et kæmpe land med en kæmpe befolkning, der ligesom andre verdens befolkninger skal brødfødes. Den fattigste del af den kinesiske befolkning har af økonomiske årsager ikke mulighed for at have fine fornemmelser i forhold til, hvad de spiser, og hvor deres mad kommer fra. Men måden dyrene behandles på, samt de uhygiejniske forhold, der hersker på de kinesiske markeder er uacceptabel.  

Kineserne kan således lære en del på baggrund af, hvad deres adfærd har ført til og vil forhåbentlig forbedre forholdende på disse markeder fremover. Som vi er blevet vidner til, har deres adfærd fået både konsekvenser for dem selv, men også resten af verden. De kinesiske myndigheder må træde i karakter og sørge for, at der fremover bliver skabt ordentlige forhold på markederne og at dyrene bliver behandlet med respekt – vi beder for, at det vil ske allerede i den nærmeste fremtid. 

Vi kan ikke være i tvivl om, at vi alle er forbundet med hinanden og vores adfærd berører andre, hvilket denne virus også viser os meget tydeligt. Det som sker i en anden del af verden, berører os i højeste grad og det som foregår hos os, berører også andre dele af kloden.

Fra vores side må vi på trods af alt holde gejsten oppe og fokusere på, at den pågældende virus går hurtigst muligt over af sig selv. Lad os derfor sende masser af guddommeligt lys til hele Jorden, menneskene og alle levende væsner, der er blevet berørt af denne situation, og lad os alle bede om Guds beskyttelse her og nu og for altid.

Kærlige hilsner.

Zophia

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »