OTHER THINGS

Lækker bikerjakke i duet med blå jeans – et afslappet og tidløst outfit til alle

Med et par blå jeans og en lækker bikerjakke, er vi godt forberedt på efterårets komme. Men dette outfit kan bruges allerede nu på en kølig og afslappet sensommeraften, hvor turen f.eks. går til caféen eller i biografen.

 

På gaden, som er ét af mine mange mode inspirationssteder, ser jeg et par veninder, der inspirerer mig til dagens indlæg. De bærer begge blå jeans og korte støvler, den ene har en flot gul bikerjakke på, mens den anden har valgt en leopardbluse og iøjenfaldende røde støvler og rød taske til.

I mit tidligere indlæg om leopardmønstret har jeg netop skrevet, at mønstret fint spiller sammen med den røde farve. Det er en flot kombination og modige kvinder, der tør skille sig lidt ud, kan satse på den netop i denne sæson.

De to collager nedenfor tager udgangspunkt i henholdsvis det ene outfit, hvor bikerjakken i en iøjenfaldende farve spiller hovedrollen, samt det andet outfit, hvor kombinationen mellem blå denim, leopardmønstret og den røde farve er hovedtemaet.

1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER 10 HER 11 HER

Tager vi udgangspunkt i den første collage, kan de blå jeans være vores base som vi styler sammen med den flotte røde læderjakke eller bomberjakken med leopardmønstret, samt enten med et par røde eller leopard støvler til.

Til den røde jakke vil jeg personligt vælge enten det ene eller det andet par støvler med leopardmønstret. Til bomberjakken vil jeg derimod vælge de røde støvler, for ikke at overdrive med leopardmønstret. Alle tre par støvler i denne collage er lavet af ruskind, som igen er blevet in.

En rød eller brun taske, vil medvirke til et fuldført look.

Derudover faldt jeg over denne meget flotte bluse med leopardmønstret, den vil passe meget godt sammen med de blå jeans, røde jakke og røde støvler.

Spændende sokker er der også blevet plads til i collagen, så dem snuppede jeg med.

De forskellige dele i collagen giver mulighed for flere flotte outfitkombinationer, der er i trit med sæsonens trends.

I den anden collage er det kvinden med den gule jakke, som inspirerer os til at vælge en flot iøjenfaldende bikerjakke til den kommende efterårs sæson.

12 HER 13 HER 14 HER 15 HER 16 HER 17 HER 18 HER 19 HER 20 HER 21 HER 

Der er også et stort udvalg inden for diverse farver, hvad disse jakker angår, og det er kun godt.

Jeg har medtaget en gul jakke, samt en olivengrøn, orange og den klassisk sorte. Den sidstnævnte er pyntet med nitter, der får den til at skille sig ud – flotte detaljer er altid velkomne. Alle de valgte jakker går meget fint i spænd med et par blå jeans og gerne en flot bluse til.

De to blomstrede bluser passer udmærket sammen med et par jeans, den blå farve indgår også som kontrastfarve i disse flotte bluser.

Dertil vil et par sorte støvler og en sort taske passe meget fint, ligesom kvinden på billedet har valgt at gøre det.

Men, et par olivengrønne støvler til den flotte olivengrønne jakke vil også være et rigtig godt match. Oliven farve matcher både gul og orange, så en kombination med den olivenfarvede jakke til begge bluser står udmærket sammen.

Det var den inspiration, jeg håber du kunne godt bruge den til noget. Jeg satser selv blandt andet på et par blå jeans sammen med en rød jakke og en taske med leopardprint i den kommende efterårs sæson. Hvad med dig, hvad vælger du?

Kærlige sensommer hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »