OTHER THINGS

Hvide bukser til sensommer & eksotisk frugt i Torvehallerne

Hvide bukser er blevet populære igen denne sæson, vi har dog ikke set så meget til dem i løbet af den hede sommer i år. Men nu, da temperaturen er faldet og det er blevet køligere, er hvide bukser dukket op i gadebilledet.

Denne sommer har været ualmindelig varm, mange af dagene var alt for varme til bukser, de fleste af os valgte dem derfor fra til fordel for luftige kjoler og nederdele. Men nu er bukserne igen tilbage i gadebilledet, og det er de hvide bukser som har fået en renæssance.

 

I løbet af blot et par minutter observerer jeg i det københavnske gadebillede flere kvinder, der er iført hvide bukser. De hvide bukser er en fin afveksling til de ellers meget almindelige mørke bukser og fine ser de ud, må jeg indrømme.

Kvinderne styler de hvide bukser på vidt forskellige måder. Den mest klassiske styling er med en mørkeblå blazer, det ser altid godt ud. Sammen med en lækker trøje eller strik i en pang farve som pink, får vi straks et helt andet udtryk, hvilket også ser meget godt ud.

Men, hvem siger, at bukser ikke kan bæres sammen med en kjole? Det er der selvfølgelig ingen der gør, for den mulighed findes også, så hvorfor ikke prøve noget nyt og anderledes, verden tilhører jo de modige.

I collagen har jeg valgt at medtage, udover blazere og en farverig strik, også en blå skjorte, blå denim jakke, fin lyserød cardigan og en mønstret kjole. Alle disse tøjdele kan sættes sammen med et par hvide bukser for at skabe et chikt look.

1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER 7 HER 8 HER 9 HER 10 HER 11 HER

Hvide bukser ligesom hvide skjorter behøver absolut ikke at være kedelige, det er igen kun vores fantasi og mod der sætter grænser.

Kvindernes outfits har inspireret mig lige så meget som mit besøg i Torvehallerne, hvor jeg denne gang hæftede mig ved en bod med eksotisk frugt. Især den eksotiske jackfrugt har gjort et stort indtryk på mig, da jeg kun har set den på billeder og nu fik mulighed for at står ansigt til ansigt med den.

Jackfrugt stammer oprindelig fra Indien, den er stor, aflang med en kraftig skal og pigget overflade. Det er en frugt som tiltrækker en del opmærksomhed, da den ikke er så udbredt endnu. For mit eget vedkommende er jeg blevet fristet til at smage den, når muligheden byder sig en anden gang, så der er noget at glæde sig til.

De andre eksotiske frugter fristede også de forbipasserende, især de søde, dekorative ananasfrugter, vi kender alle sammen udemærket deres dejlige smag.

Men de røde æbler som jeg så på vejen hjem, var lige så dejlige at kikke på, de står ikke tilbage for nogen eksotisk frugt, de gror herhjemme og der er noget nostalgisk forbundet med modne æbler på et træ, for de varsler nemlig efterårets komme.

Mange kærlige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »