OTHER THINGS

Yndlingsprodukter til sart hud & et smukt efterårsoutfit

Den sarte hud er lidt mere krævende end andre hudtyper, den har ligesom andre hudtyper også brug for omhyggelig pleje, men produkterne til dette formål skal være nøje udvalgte, de skal være milde og frie for ingredienser, som kan forårsage eksem eller andre gener som den er disponeret for.

Gul bluse med blondedetaljer

Ofte har den sarte hud det bedst med ikke at komme i forbindelse med cremer, der hverken indeholder parfume eller æteriske olier. Mange med sart hud satser derfor på økologiske produkter, som både indeholder vitaminer, mineraler og andre gavnlige næringsstoffer for huden, samt er meget milde.

Det kan tit være svært at finde lige de produkter som passer perfekt til ens hud, så ofte må man prøve sig lidt frem indtil de helt rigtige produkter bliver fundet. Markedet bugner af hudplejeprodukter og kosmetik, hvilket til tider kan være ret forvirrende, for hvad skal man egentlig vælge?

Af egen erfaring ved jeg, at der ikke er andet at gøre end at prøve sig forsigtigt frem, da den sarte hud jo ikke tåler alt for mange eksperimenter, så er der ikke andet at gøre end at gå tålmodigt til værks og vælge de mildeste produkter, der overhovedet findes.

Clinique  Green People  Matas Natur

I min egen søgen efter de rette produkter har jeg den seneste tid testet en økologisk 24 timers creme fra Green People, som er meget mild og fri for parfume og æteriske olier. Cremen egner sig derfor fint til sart hud, den efterlader den blød og smidig, den er også god til at holde huden i en fin fugtbalance, hvilket gør, at jeg er meget tilfreds med den og helt klart kan anbefalde den til personer med sart hud.

Det andet produkt jeg har testet er en mild øjencreme fra Matas Natur ligeledes uden parfume og som også er velegnet til sart hud. Den pågældende øjencreme indeholder sheabutter, E-vitamin og økologisk aloe vera. Den har en fin konsistens, gode fugtighedsegenskaber, hvilket gør at jeg er meget tilfreds med den, bruger den om morgenen og aftenen, den fungerer meget fint til min egen sarte hud og jeg kan også anbefalde den.

Sidst men ikke mindst har jeg testet en matterende BB Cream fra Clinique, som både er parfume-og oliefri ligesom andre produkter fra dette mærke. Da, den er oliefri tilstopper den ikke porerne, og kan derfor bruges af alle, hvis hud kan have tendens til urenheder eller til at være fedtet. Hele idéen med en BB creme er, at vi har har tre funktioner samlet i et produkt og de er: en fugtigheds creme, flydende foundation og højt solfilter, hvilket er meget praktisk, når man f.eks. skal på ferie og ønsker at rejse let eller ønsker at spare tid om morgenen. Personligt er jeg tilhænger af så få produkter som muligt på min hud, huden skal kunne ånde frit og må ikke tilstoppes, det er på ingen måde godt for den. Jeg er meget tilfreds med denne creme og kan også anbefalde den, da den fungerer som den skal i forhold til sart hud.

Det var så de tre produkter som jeg er meget tilfreds med og bruger for tiden, og lad os nu kikke på det smukke outfit som jeg har valgt denne gang.

1 HER  2 HER  3 HER  4 HER  5 HER

Dette skønne outfit består af klassiske lysgrå bukser lavet af uld, en smuk bluse med print af farverige træer og med lange ærmer. Disse to dele matcher hinanden, idet blusens farver også indeholder lysgrå, tilsammen danner de et meget smukt match. Dertil har vi en lækker figursyet mørkeblå denimjakke med flotte påsatte lommer foran. Ret sjældent finder vi en figursyet denimjakke, så den er et godt fund og vil kunne bruges i mange år til mange forskellige bukser, kjoler og nederdele.

Det flotte outfit fuldføres med et par lækre ruskindsstøvler, der i farve matcher tasken i lignende nuance, både støvlerne og tasken er håndlavet i Italien og sammen udgør de et elegant sæt til den kræsne kvinde.

Det var mine bud for denne gang, jeg håber du kunne bruge dem, skriv endelig, hvad du synes om de ting, jeg har medtaget i indlægget.

Kærlige hilsner

Zophia

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »